"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Saturday, November 3, 2018

Senarai Harga Semua Produk Shaklee 2018 Tanpa GST & SST


Senarai Harga Semua Produk Shaklee 2018 Tanpa GST & SST


Mahu mendapatkan harga produk Shaklee dengan harga lebih murah? Klik sini.

Senarai harga produk Shaklee bermula 1 October 2018 tanpa GST & SST
Senarai harga produk Shaklee bermula 1 October 2018 tanpa GST & SST

Senarai harga produk Shaklee bermula 1 October 2018 tanpa GST & SST


Senarai Harga Semua Supplement Shaklee

Alfalfa Complex (Kecil - 330 tablet) RM 57.50
Alfalfa Complex (Besar - 700 tablet) RM 102.50
B Complex (120 tablet) RM 58.75
Carotomax (30 kapsul) RM 77.50
Collagen Powder (15 sachets) RM 298.00
CoQTrol (30 softgel) RM 148.75
DTX Complex (90 tablets) RM 156.25
ESP (850 gram) RM 161.25
Garlic Complex (60 tablet) RM 56.25
GLA Complex (60 softgel) RM 91.25
Herblax (120 tablet) RM 57.50
Lecithin (180 kapsul) RM 55.00
Meal Shakes (544 gram) RM 120.00
Nutriferon (30 sticks) RM 181.25
OmegaGuard (90 kapsul) RM 136.25
Ostematrix (120 tablet) RM 61.25
Peppermint Ginger Plus (90 tablet) RM 47.50
Performance Drink (539 gram) RM 86.25
Phytocol (120 tablet) RM 197.50
Sustain Released Vita C (180 biji) RM 97.50
Vita E Complex (120 biji) RM 156.25
Vitalea Iron Formula (120 biji) RM 93.75
Vitalea for Children (60 tablet) RM 111.25
Vivix (150 ml) RM 475.00
Zinc Plus RM 56.25

Mahu mendapatkan harga produk Shaklee dengan harga lebih murah? Klik sini.

Senarai harga produk Shaklee bermula 1 October 2018 tanpa GST & SST
Cinch Tea Mix (28 sticks) RM 131.25
Cinch Shake Mix Cafe Latte / Chocolate / Vanilla (15 serving) RM 181.25

Krim Herbal Blend (4 oz) RM 37.50



Hair Care - Prosante:

Prosante Long Lasting Finishing Spray (237 ml) RM 61.25
Prosante Nourishing Scalp Treatment (59 ml) RM 93.75
Prosante Replenishing Conditioner (237 ml) RM 70.00
Prosante Revitalizing Shampoo (296 ml) RM 68.75

Home Care - Get Clean (Loose Items)

Basic H (16 oz) RM 48.75
Dish Wash (16 oz) RM 46.25
Fresh Laundry Concentrate (5.5 lb) RM 83.75
Soft Fabric Concentrate (32 fl) RM 43.75

Get Clean Home Care Set (all above) RM 225.50


Get Clean Water Pitcher Set

Filter (3 packs) RM 168.75
Housing Kit (1 unit) RM 107.50
Pitcher (1 unit) RM 236.25

Get Clean Starter Pack (all above) RM 512.50

 Mahu mendapatkan harga produk Shaklee dengan harga lebih murah? Klik sini.


Senarai harga produk Shaklee bermula 1 October 2018 tanpa GST & SST


YOUTH Skincare - Loose Items

YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser (125 ml) RM 193.75
YOUTH Perfecting Skin Toner (177 ml) RM 200.00
YOUTH Activating Serum (30 ml) RM 412.50
YOUTH Age Defense Moisturizer SPF 50 (50 ml) RM 206.25
YOUTH Advanced Renewal Night Cream Light / Rich (50 ml) RM 250.00
YOUTH Radiance C + E (60 Capsules) RM 412.50
YOUTH Restoring Eye Treatment RM 243.75

YOUTH Starter Set RM 850:
YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser (125 ml)
YOUTH Perfecting Skin Toner (177 ml)
YOUTH Age Defense Moisturizer SPF 50 (50 ml)
YOUTH Advanced Renewal Night Cream Light / Rich (50 ml)

YOUTH Renew & Maintain Set RM 1,262.50:
YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser (125 ml)
YOUTH Perfecting Skin Toner (177 ml)
YOUTH Activating Serum (30 ml)
YOUTH Age Defense Moisturizer SPF 50 (50 ml)
YOUTH Advanced Renewal Night Cream Light / Rich (50 ml)

YOUTH  Intensive Treatment & Repair Set (FULL SET) RM 1,675.00:
YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser (125 ml)
YOUTH Perfecting Skin Toner (177 ml
YOUTH Activating Serum (30 ml)
YOUTH Age Defense Moisturizer SPF 50 (50 ml
YOUTH Advanced Renewal Night Cream Light / Rich (50 ml)
YOUTH Radiance C + E (60 Capsules)



Info & Order
017 2050 991
Zawani Suhaimin
Your TRUSTED SID
COD Pulau Gadong, Cheng, Malim Melaka
Pengeposan ke seluruh Malaysia




Friday, November 2, 2018

5 Kebaikan CoQ-Trol Plus Shaklee

5 Kebaikan CoQ-Trol Plus Shaklee

 



1. Mengekalkan Tenaga Sepanjang Hari

CoQ-Trol Plus Shaklee mampu meningkatkan tenaga di dalam sel untuk menyokong gaya hidup aktif. Selain itu, ia juga mampu meningkatkan kekuatan otot dan mempercepatkan proses pemulihan luka pada badan.

2. Memperbaiki Peredaran Darah

CoQ10 paling banyak didapati di jantung kita kerana ia perlu menggunakan paling banyak tenaga untuk mengepam darah ke seluruh badan. Jantung kita perlu mengepam kira-kira 2,000 gelen darah ke seluruh badan setiap hari tanpa gagal!

Apabila jantung kita tidak berfunsi secara optimum, itu yang boleh mendatangkan penyakit jantung. 80% penyakit jantung dapat dicegah jika kita mengubah tabiat pemakanan, bersenam, kawal tahap kolestrol dan tekanan darah dalam badan.

CoQ-Trol Plus Shaklee memberi banyak manfaat kepada jantung seperti:

  • Menguatkan otot jantung
  • Membantu peredaran darah dengan lancar
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung
  • Meningkatkan tahap tenaga untuk pesakit yang mengambil Statin


3. Meningkatkan Kesuburan

CoQ-Trol Plus Shaklee bertindak sebagai antioksidan yang mampu melindungi sperma daripada kerosakan radikal bebas dan juga mampu meningkatkan jumlah sperma.

Semakin banyak CoQ10 dalam Mitokondria, semakin cepat pergerakan sperma untuk membantu meningkatkan peluang persenyawaan.

Kajian yang dibuat ke atas 228 lelaki yang tidak subur, 114 lelaki diberi 200mg CoQ10 setiap hari. Manakala 114 lelaki lain sebagai aras kawalan. Keputusan yang dapat dihasilkan ialah jumlah sperma mereka meningkat & pergerakan sperma juga sangat aktif berbanding dengan lelaki yang tidak mengambil CoQ10.

4. Memberikan Kulit Yang Gebu dan Lembut

Tahukah anda bahawa CoQ10 terdapat banyak pada permukaan kulit lipid pada bahagian epidermis?

CoQ-Trol Plus Shaklee mampu:

  • Bertindak sebagai pelindung UV kepada kulit
  • Memberi tenaga kepada sel bagi memperbaiki dan penghasilan sel baru
  • Membantu menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan pada muka
  • Membantu mengekalkan keanjalan kulit
  • Kulit akan kelihatan lebih muda dan sihat


5. Membantu Menajamkan Minda

Apabila usia kita semakin meningkat, tahap CoQ10 di dalam tubuh semakin berkurangan. Dengan pengambilan CoQ-Trol Plus Shaklee yang berterusan, ia mampu membekalkan tenaga kepada otak. Pada masa yang sama, CoQ-Trol Plus Shaklee bertindak sebagai antioksidan untuk melindungi neuro dan mengurangkan Amyloid.

Antara manfaat CoQ-Trol Plus Shaklee untuk minda ialah:

  • Mampu memberi lebih fokus dan kepekaan
  • Mengurangkan risiko penyakit Alzheimer dan Parkinson
  • Meningkatkan daya ingatan
  • Meningkat keupayaan pembelajaran


Jadi, anda sudah tahu 5 kebaikan CoQ-Trol Plus Shaklee. Alhamdulillah. Kongsikan kepada rakan-rakan yang memerlukan :)

Info & Order
017 2050 991
Zawani Suhaimin
Your TRUSTED SID
COD Pulau Gadong, Cheng, Malim Melaka
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Thursday, November 1, 2018

Promosi Shaklee November 2018

Sudah tentu ramai yang tertunggu-tunggu apakah promosi Shaklee pada November kali ni. Ok, meh Kak Ngah bagi tau anda semua :)

PROMOSI SHAKLEE NOVEMBER 2018

1. Promosi Minyak Ikan Omega 3 (EPA DHA) Shaklee

Promosi Omega Guard Shaklee
Harga biasa RM136.25 sebotol (90 kapsul)
Harga promosi beli 2 botol RM 258.80 / beli 6 PERCUMA 1


2. Promosi Shaklee Baby

Shaklee menawarkan diskaun 30% untuk setiap item dalam Shaklee baby. Bermaksud, anda tak perlu untuk membeli 1 Set tapi masih lagi dapat menikmati diskaun. Seronok tak? :D

Promosi Shaklee Baby
Tapi jika anda membeli ketiga-tiga produk Shaklee baby sekaligus, anda akan mendapat FREE Towel & Handy Beg yang mudah untuk dibawa ke mana-mana. Dah la dapat diskaun 30%, dapat FREE lagi towel dan handy bag! 


3. Promosi Youth Set

Promosi Youth Skin Care

Terdapat 3 pilihan set untuk mendapatkan FREE YOUTH Travel Bag iaitu:
  • Starter Set RM 850
  • Renew and Maintain Set RM 1,262.50
  • Intensive Treatment and Repair Set (Set Lengkap) RM 1,675


Kepada pembaca yang ingin mengetahui lebih lagi tentang promosi Shaklee atau yang berkaitan dengan SHaklee bolehlah contact kami ye :)

Info & Order
017 2050 991
Zawani Suhaimin
Your TRUSTED SID
COD Pulau Gadong, Cheng, Malim Melaka
Pengeposan ke seluruh Malaysia

                                                                                                   

Friday, August 3, 2018

Set Bersalin Shaklee

Apa yang terkandung di dalam Set Bersalin Shaklee?

Kami menawarkan 2 jenis set:

Set Bersalin Shaklee Basic


 Harga Runcit: RM 411. Klik di sini untuk dapatkan harga ahli (JIMAT 15%)


1. Vitalea

Multivitamin dan multimineral yang mengandungi nutrisi bersamaan 40 jenis lauk pauk. Ketika bersalin, ibu kehilangan darah. Mengandungi Zat Besi untuk membentuk semula sel darah merah.

120 biji. Untuk kegunaan 2 bulan.

2. B Complex


Mengandungi 8 jenis Vitamin B yang PERLU untuk tubuh. Menukarkan makanan kepada tenaga, mengelakkan meroyan ketika di dalam tempoh berpantang (bantu elak stress), membantu penghasilan susu ibu.

120 biji. Untuk kegunaan 4 bulan.

3. Vita C

Meningkat imunisasi tubuh ibu. Membantu pemulihan semula luka dalaman dan luaran tubuh ibu.

180 biji. Untuk kegunaan 3-6 bulan.

4. ESP

Protein soya dari sumber Non-GMO (tidak diubah genetiknya, sangat selamat untuk tubuh kita). Tugas protein ini ialah untuk memperbaharui dan membaiki sel-sel tubuh. Badan akan cepat sembuh. Memberi tenaga berpanjangan kepada ibu, dan juga sebagai milk-booster.

850 gram. Untuk kegunaan 1-2 bulan.

Set Bersalin Shaklee Premium
Harga Runcit: RM 530. Klik di sini untuk dapatkan harga ahli (JIMAT 15%)


5. Ostematrix

Mengandungi Kalsium serta mineral lain untuk tulang dan gigi yang sihat. Mengelakkan sakit pinggang dan sembelit ketika berpantang. Mengelakkan kelesuan kerana berjaga malam.

120 biji. Untuk kegunaan 1 bulan.

6. Alfalfa (small)

Bantu kecutkan peranakan seperti 'kacip fatimah moden'. Bantu hilangkan keputihan, memperbanyakkan susu ibu.

330 biji. Untuk kegunaan 1-2 bulan.


MENGAPA ANDA PERLU PILIH SET BERSALIN SHAKLEE?

1. Shaklee ialah sebuah syarikat yang OBSES tentang kualiti produknya. Shaklee memastikan mereka:

Melakukan sebanyak 350 ujian terhadap 1 jenis bahan sahaja!
Melakukan sebanyak 100,000 ujian kualiti produk setiap 1 tahun!
Melakukakan sebanyak 23,000 ujian keaslian dan keselamatan setiap 1 tahun!
Tidak memasukkan bahan-bahan bahaya. Senarainya di sini.

2. Shaklee memastikan produk mereka BERKESAN. Buktinya?

Secara SAINTIFIK dan KLINIKAL. Shaklee menerbitkan 100 Laporan Saintifik dan mempunyai Landmark Study pada tahun 2007 yang menunjukkan bahawa kesihatan di kalangan pengguna suplemen Shaklee ternyata lebih baik berbanding mereka yang mengambil satu multivitamin atau tidak mengambil suplemen langsung.

Penjelajah Bertaraf Dunia dan atlet terhebat juga merupakan pengguna tegar produk Shaklee. Baca selanjutnya di sini.

3. Shaklee bukan sahaja selamat untuk manusia, tetapi juga untuk alam sekitar. Bukankah itu sangat wow? Boleh baca selanjutnya di sini.

Boleh juga baca di sini.

4. Set Bersalin Shaklee ini boleh diteruskan ketika menyusukan anak :) Sangat jimat!

5. Set Bersalin Shaklee mementingkan kesihatan DALAMAN kerana untuk kembali sihat selepas proses bersalin, kesihatan dalaman lah yang amat penting. Dalaman sihat akan dipancar ke luaran :)

6. Sudah ramai yang merasai perbezaan Set Bersalin Shaklee berbanding set bersalin lain. Boleh baca Testimoni Set Bersalin Shaklee di sini.


KESIMPULANNYA?

Jika anda mencari supplement untuk anda dan keluarga, Shaklee ialah satu jenama yang sangat boleh dipercayai!

Untuk dapatkan lebih penjimatan, daftarlah sebagai ahli dan dapatkan CASHBACK juga! Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Hubungi kami jika anda sudah membuat keputusan :)


Info & Order
017 2050 991
Zawani Suhaimin
Your TRUSTED SID
COD Pulau Gadong, Cheng, Malim Melaka
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Thursday, August 2, 2018

Promosi Shaklee Ogos 2018

Ada 5 Jenis Promosi pada bulan Ogos ni tau!

Jom kita tengok apa promosi Shaklee pada Ogos 2018 ni.


PROMOSI PERTAMA - VIVIX

Promosi Vivix
1. Pembelian Twin Pack Vivix (2 botol) akan dapat diskaun 5%, penjimatan RM47.50 setiap set.

2. Pembelian 6 botol Vivix akan dapat FREE 1 botol vivix. Penjimatan sebanyak RM475!!


Bukan itu sahaja, anda boleh beli Red Hot Cooler Bag dengan harga RM8 sahaja apabila beli 2 set Twin Pack Vivix. Berbaloi sangat sebab mudah nak bawa botol vivix ini semasa travel.


PROMOSI KE DUA - ALFALFA
 
Promosi Alfalfa

Pembelian 3 botol Alfalfa S/L anda layak mendapat diskaun 5%



PROMOSI KE TIGA - SET POSTNATAL

 
Promosi Set Bersalin



Pembelian 1 set Postnatal akan dapat FREE 1 Beg "Why I Love Shaklee".


PROMOSI KE EMPAT - YOUTH
 
Promosi Youth dengan Free 1 Facial Cleanse Device


Kegunaan Facial Cleanse Device

Promosi YOUTH kali ini, Shaklee bawakan khas 1 Facial Cleanse Device yang banyak fungsinya selain menanggalkan makeup di muka. Malah ia sesuai untuk digunakan untuk mengurut dan menanggalkan kulit mati pada badan.



PROMOSI KE LIMA -  SHAKLEE BABY SET  

Promosi Shaklee baby
Promosi Shaklee Baby Set diteruskan lagi dari bulan lepas dengan pembelian Buy 1 Get 1 secara PERCUMA. Harga untuk 2 set ini hanya RM 360 sahaja.

Info & Order
017 2050 991
Zawani Suhaimin
Your TRUSTED SID
COD Pulau Gadong, Cheng, Malim Melaka
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...