"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Friday, August 3, 2018

Set Bersalin Shaklee

Apa yang terkandung di dalam Set Bersalin Shaklee?

Kami menawarkan 2 jenis set:

Set Bersalin Shaklee Basic


 Harga Runcit: RM 411. Klik di sini untuk dapatkan harga ahli (JIMAT 15%)


1. Vitalea

Multivitamin dan multimineral yang mengandungi nutrisi bersamaan 40 jenis lauk pauk. Ketika bersalin, ibu kehilangan darah. Mengandungi Zat Besi untuk membentuk semula sel darah merah.

120 biji. Untuk kegunaan 2 bulan.

2. B Complex


Mengandungi 8 jenis Vitamin B yang PERLU untuk tubuh. Menukarkan makanan kepada tenaga, mengelakkan meroyan ketika di dalam tempoh berpantang (bantu elak stress), membantu penghasilan susu ibu.

120 biji. Untuk kegunaan 4 bulan.

3. Vita C

Meningkat imunisasi tubuh ibu. Membantu pemulihan semula luka dalaman dan luaran tubuh ibu.

180 biji. Untuk kegunaan 3-6 bulan.

4. ESP

Protein soya dari sumber Non-GMO (tidak diubah genetiknya, sangat selamat untuk tubuh kita). Tugas protein ini ialah untuk memperbaharui dan membaiki sel-sel tubuh. Badan akan cepat sembuh. Memberi tenaga berpanjangan kepada ibu, dan juga sebagai milk-booster.

850 gram. Untuk kegunaan 1-2 bulan.

Set Bersalin Shaklee Premium
Harga Runcit: RM 530. Klik di sini untuk dapatkan harga ahli (JIMAT 15%)


5. Ostematrix

Mengandungi Kalsium serta mineral lain untuk tulang dan gigi yang sihat. Mengelakkan sakit pinggang dan sembelit ketika berpantang. Mengelakkan kelesuan kerana berjaga malam.

120 biji. Untuk kegunaan 1 bulan.

6. Alfalfa (small)

Bantu kecutkan peranakan seperti 'kacip fatimah moden'. Bantu hilangkan keputihan, memperbanyakkan susu ibu.

330 biji. Untuk kegunaan 1-2 bulan.


MENGAPA ANDA PERLU PILIH SET BERSALIN SHAKLEE?

1. Shaklee ialah sebuah syarikat yang OBSES tentang kualiti produknya. Shaklee memastikan mereka:

Melakukan sebanyak 350 ujian terhadap 1 jenis bahan sahaja!
Melakukan sebanyak 100,000 ujian kualiti produk setiap 1 tahun!
Melakukakan sebanyak 23,000 ujian keaslian dan keselamatan setiap 1 tahun!
Tidak memasukkan bahan-bahan bahaya. Senarainya di sini.

2. Shaklee memastikan produk mereka BERKESAN. Buktinya?

Secara SAINTIFIK dan KLINIKAL. Shaklee menerbitkan 100 Laporan Saintifik dan mempunyai Landmark Study pada tahun 2007 yang menunjukkan bahawa kesihatan di kalangan pengguna suplemen Shaklee ternyata lebih baik berbanding mereka yang mengambil satu multivitamin atau tidak mengambil suplemen langsung.

Penjelajah Bertaraf Dunia dan atlet terhebat juga merupakan pengguna tegar produk Shaklee. Baca selanjutnya di sini.

3. Shaklee bukan sahaja selamat untuk manusia, tetapi juga untuk alam sekitar. Bukankah itu sangat wow? Boleh baca selanjutnya di sini.

Boleh juga baca di sini.

4. Set Bersalin Shaklee ini boleh diteruskan ketika menyusukan anak :) Sangat jimat!

5. Set Bersalin Shaklee mementingkan kesihatan DALAMAN kerana untuk kembali sihat selepas proses bersalin, kesihatan dalaman lah yang amat penting. Dalaman sihat akan dipancar ke luaran :)

6. Sudah ramai yang merasai perbezaan Set Bersalin Shaklee berbanding set bersalin lain. Boleh baca Testimoni Set Bersalin Shaklee di sini.


KESIMPULANNYA?

Jika anda mencari supplement untuk anda dan keluarga, Shaklee ialah satu jenama yang sangat boleh dipercayai!

Untuk dapatkan lebih penjimatan, daftarlah sebagai ahli dan dapatkan CASHBACK juga! Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Hubungi kami jika anda sudah membuat keputusan :)


Info & Order
017 2050 991
Zawani Suhaimin
Your TRUSTED SID
COD Pulau Gadong, Cheng, Malim Melaka
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Thursday, August 2, 2018

Promosi Shaklee Ogos 2018

Ada 5 Jenis Promosi pada bulan Ogos ni tau!

Jom kita tengok apa promosi Shaklee pada Ogos 2018 ni.


PROMOSI PERTAMA - VIVIX

Promosi Vivix
1. Pembelian Twin Pack Vivix (2 botol) akan dapat diskaun 5%, penjimatan RM47.50 setiap set.

2. Pembelian 6 botol Vivix akan dapat FREE 1 botol vivix. Penjimatan sebanyak RM475!!


Bukan itu sahaja, anda boleh beli Red Hot Cooler Bag dengan harga RM8 sahaja apabila beli 2 set Twin Pack Vivix. Berbaloi sangat sebab mudah nak bawa botol vivix ini semasa travel.


PROMOSI KE DUA - ALFALFA
 
Promosi Alfalfa

Pembelian 3 botol Alfalfa S/L anda layak mendapat diskaun 5%



PROMOSI KE TIGA - SET POSTNATAL

 
Promosi Set Bersalin



Pembelian 1 set Postnatal akan dapat FREE 1 Beg "Why I Love Shaklee".


PROMOSI KE EMPAT - YOUTH
 
Promosi Youth dengan Free 1 Facial Cleanse Device


Kegunaan Facial Cleanse Device

Promosi YOUTH kali ini, Shaklee bawakan khas 1 Facial Cleanse Device yang banyak fungsinya selain menanggalkan makeup di muka. Malah ia sesuai untuk digunakan untuk mengurut dan menanggalkan kulit mati pada badan.



PROMOSI KE LIMA -  SHAKLEE BABY SET  

Promosi Shaklee baby
Promosi Shaklee Baby Set diteruskan lagi dari bulan lepas dengan pembelian Buy 1 Get 1 secara PERCUMA. Harga untuk 2 set ini hanya RM 360 sahaja.

Info & Order
017 2050 991
Zawani Suhaimin
Your TRUSTED SID
COD Pulau Gadong, Cheng, Malim Melaka
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Wednesday, May 16, 2018

Selamat Hari Guru 2018

Selamat hari goro kepada semua goro2 ku dan goro yang mendidik anak-anak ku.


 Allah sahajalah yang dapat membalas jasa dan kebaikan yang kalian curahkan.

Semoga dengan kehadiran bulan Ramadhan yang mulia ini, didoakan mereka yang bergelar PENDIDIK secara langsung atau pun tidak langsung akan diberi keberkataan, rahmat dan diterima segala amal kebaikan olehNYA.

Ampun maaf dipinta sekiranya ada salah dan silap selama ini.


Selamat menyambut bulan Ramadhan dan selamat hari guru

Wednesday, May 9, 2018

Minuman Pilihan Ketika Berpuasa

MINUMAN PILIHAN KETIKA BERPUASA

Kenapa PD menjadi minuman pilihan?
 

memberi tenaga segera dan berpanjangan
mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi
memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan stamina dan tenaga
sesuai diambil ketika sahur agar kita kekal cergas dan bermaya sepanjang hari
sesuai untuk ibu menyusu dan ibu hamil

kanak-kanak yang terkena cirit-birit dan demam agar tidak dehydrated

Sebab itulah PD menjadi pilihan kami sekeluarga. Banyak khasiat, banyak manfaat.

Nak latih anak-anak berpuasa nanti pun boleh ambil PD untuk ketahanan badan mereka. InsyaAllah.
Apa yang baik dikongsi bersama.


Info & Order
017 2050 991
Zawani Suhaimin
Your TRUSTED SID
COD Pulau Gadong, Cheng, Malim Melaka
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Tuesday, May 8, 2018

Pulang Mengundi

Ada yang dalam perjalanan untuk pulang mengundi?

Jangan lupa minum dan bawa balik PD untuk kekal segar sepanjang perjalanan





Pastinya pilihan yang bijak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...