"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Friday, June 29, 2012

berusaha nak optimumkan susu badan

Assalamualaikum :)

Hi, seperti yang dijanjikan sebelum ni, Wani nak kongsikan pengalaman selepas mengambil supplement Shaklee. Wani ambil set breastfeeding 3M. Alhamdulillah syukur, kalo sebelum ni my lil Zafran asyik terbangun je malam-malam (xnyenyak) sebab lapar. Alhamdulillah sekarang da bleh tido nyenyak sebab Zafran menyusu susu ibu :D Ibunya pun rasa cergas bila bangun pagi2 da xrasa sakit2 badan. Alhamdulillah.

Sebelum ni Wani campur susu. Kadang susu ibu, kadang susu formula. Rasa mcm lebih kpd susu formula je sbb susu badan xbyk sgt. Kesian kat Zafran :( Wani usaha macam2 nak kasi banyak susu tapi hasilnya sama juga.

Kebetulan kat facebook ada friend yang post bagaimana ingin mengoptimumkan susu badan, Wani pun cepat2 la baca nak tahu. Ada juga Wani search kat google. Rasa xsabar plak nak makan supplement yang disyorkan tu. Testimonial yang diberikan amat positif. Now, Wani salah seorang Independent distributor for Shaklee product :)

Sesiapa yang berminat boleh la PM wani kat facebook. Klik badge facebook kat sebelah kanan page ni yea. Boleh juga emel di wanipc@gmail.com dan untuk reply yang lebih cepat, boleh whatsapp/sms 019-658 1210 :)

Next entry Wani akan kongsikan pengalaman mom2 lain yang telah menggunakan Shaklee produk :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...