"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Tuesday, July 17, 2012

Testimonial Liena : Kulit jadi lembut, parut hitam bekas jerawat dan bintik-bintik merah pada muka beransur hilang

Assalamualaikum :)

Hari ni Wani nak kongsikan testimonial dari Liena yang telah mencuba set kecantikan Shaklee.

Jom ikuti pengalaman Liena yang mencuba Set D, Set Kecantikan Shaklee selepas berpuas hati dengan Set B.

Saya mula2 mencuba produk Shaklee dari colleague saya, from genkimomma. First try , tak silap saya mencuba Trial Pack B ( consist of Vit-B , Vit-C,Vitalea and Alfalfa ) ..Disebabkan saya selalu mengantuk dan lesu ketika di pejabat , mungkin disebabkan housechores di rumah ..:) .

Alhamdulillah , kurang rasa mengantuk , dan yang paling pasti dengan mengambil alfalfa , sistem pelawasan semakin ok :) ..Buleh dikatakan setiap pagi , saya akan ke toilet , tak macam dulu2 , makin kerap ..dan plus perut kurang rasa sebu or 'rasa tak sedap' , cam nak tak nak ke toilet ,saya pasti anda pun pernah rasa begitu bukan ..??

Kemudian , the next try plak ..saya mencuba Set D Skin care set ( consist of Vit-B,Vit-C,Vit-E )

Saya ade masalah kulit sensitif , ade bintik2 merah kat bahagian pipi and bekas2 jerawat ..dah cuba mcm2 produk muka tapi tak berubah pun , sometimes it makes things worst ..Mungkin sebab terlalu byk chemical in that product , not so sure though ..

Mula2 pakai dalam 2 minggu , muka saya mengelupas ( mungkin untuk proses pemulihan ) dan tak lama dlm 3 minggu selepas tu , alhamdulillah nampak perubahan ..skin jadi lebih lembut dan sedikit demi sedikit bintik merah dan bekas hitam2 parut jerawat makin hilang ..Since that day , im more consistent in taking supplement ...Ye la nak cantik punye pasal :p ...

Sangat2 merekomen this skin care set ...im fully satisfied with the result ...Dan saya juga sudah memperkenalkan produk ini juga kepada adik saya ...N again , result sgt2 memberangsangkan ...parut2 itam di mukanye hilang dlm masa 2 minggu memakan set ini ...:) Credits

Apa yang Liena ambil?
1. Vitamin B Complex
2. Vitamin C
3. Vitamin E

SEBELUM menggunakan set kecantikan Shaklee
- kulit sensitif
- Ada bintik merah kat bahagian pipi
- Kesan jerawat

SELEPAS menggunakan set kecantikan Shaklee
- Kulit jadi lembut
- sedikit demi sedikit bintik merah dan bekas hitam parut jerawat makin hilang

Untuk mengetahui khasiat setiap vitamin yang diambil, boleh rujuk sini

Anda bagaimana, mahu mencuba?

Boleh contact Wani dengan salah satu cara di bawah:

SMS/Call di 019-6581210

PM di FB : Noor zawani Suhaimin

Emel : wanipc@gmail.com  

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...