"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Friday, July 27, 2012

Testimonial Performance Drink : Kekal bertenaga sepanjang hari walaupun berpuasa. Jadual pengambilan vitamin ketika berpuasa

Assalamualaikum wbt :)

Hari ni Wani nak kongsi testimonial dari pengamal performance drink untuk rujukan anda :) 

Testimonial dari Mommy Lyna: 
"Setakat ni, alhamdulillah. Semalam kami semua tak terbangun sahur, sedar2 dah dekat Subuh, saya cuma sempat ambil 2 gelas Performance Drink ni, dan alhamdulillah sampai ke petang susu masih banyak bila dipicit anak2.Saya pernah berpuasa (puasa ganti) tanpa mengambil minuman ni, menjelang petang, susu dah mula ‘kering’ dan anak2 start mengamuk. Sekarang macam addicted pulak sebab rasanya sedap, especially bila diminum sejuk2. Ia boleh diminum bila2 masa saja, preferably semasa berbuka dan bersahur. Semasa bersahur untuk bekalan tenaga untuk berpuasa dan menyusu seharian, semasa berbuka untuk menggantikan kembali imbangan elektrolit dan bendalir badan yg hilang." 

 Testimonial dari Genki Momma: 
"Pada saya, sepanjang 2 tahun berpuasa sambil menyusu dan memerah susu di pejabat ini, sebenarnya pada waktu puasa ini, hasil pengeluaran susu tidak banyak berubah. Jika kebiasaannya anda akan dapat 12oz sehari, contohnya, Insya Allah, jika anda berpuasa, anda akan dapat 12oz EBM juga." 

 Testimonial dari Puan Shareeza
"Saya suke ambil performance drink time saya berpuasa…bukan je time breastfeed dulu..tapi sampai la sekrg...dan dulu di miri time saya ke offshore.pagi tu mesti minum performance drink..sepanjang hari berpanas..tapi Alhamdulillah sangat2..rasa bertenaga..tak rasa haus pun."


Performance drink Shaklee

JADUAL PENGAMBILAN VITAMIN KETIKA RAMADHAN 

Waktu Sahur: 
# Nasi/apa jua juadah (digalakkan makan sup dan makanan yg tinggi protin) 
# Kurma min 3 biji
# Segelas Perfromance Drink + ESP 
# Alfalfa 3 biji 

Waktu Berbuka: 
# Nasi/apa jua juadah (digalakkan makan sup dan makanan yg tinggi protin)
# Kurma min 3 biji
# Segelas Perfromance Drink + ESP
# Alfalfa 3 biji 

Selepas Tarawikh: 
# Vitalea 1 biji 
# B Complex 1 biji 
# Vita C 1 biji 

Sebelum Tidur: 
# Segelas ESP 
# Ostematrix 2-4 biji 
# Vita E 

Selamat menunaikan ibadah puasa dan memperbanyakkan amalan sunat di bulan yang penuh barokah ini. Sekian. :)

Bagaimana ingin mendapatkan performance drink ni?

Boleh hubungi:

SMS/Call di 019-6581210

PM di FB : Noor zawani Suhaimin 
 
Emel : wanipc@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...