Wednesday, October 24, 2012

Testimonial GLA : Cyst mengecil dari 7 cm ke 4.5 cm dalam masa sebulan

Assalamualaikum wbt...

Hari ni Wani nak share testimonial dari customer Wani ni...

Dia ada cyst..dah besar katanya..7cm..doktor decide nak operate..tapi beliau xnak..nak cuba usaha cara lain..

Beliau terjumpa di blog yang bercerita pasal GLA Shaklee yang boleh membantu mengecutkan cyst ni...dan decide nak cuba GLA...



Beliau call Wani..katanya nak cash on delivery GLA kat umah di Pasir Mas...

Bila dah sebulan consume GLA..Alhamdulillah, doktor kata cyst beliau dah mengecut..dari 7 cm ke 4.5 cm..dan beliau nak teruskan ambil cyst tu...semuanya adalah kuasa Allah taala..kita berusaha, Allah yang menentukan...

Ni adalah testimonial dari beliau yang wani share di facebook baru-baru ni...

Kalau ada sesiapa yang mengalami masalah yang sama, why not cuba GLA Shaklee ni kan..sudah ramai yang mengalami perubahan yang positif...

Yang mengalami masalah senggugut pon boleh, nak betulkan kitaran haid, cantikkan kulit..etc..

Untuk dapatkan maklumat lanjut atau berminat dengan GLA Shaklee..anda boleh contact Wani yer..jangan malu2..anggap jer Wani ingin berkongsi dengan anda tentang kebaikan Shaklee ni..;)


Noor zawani Suhaimin (Wani)
Shaklee ID :866668 
 019 658 1210 | 06 335 3952 | wanipc@gmail.com   
PM di FB : Noor zawani Suhaimin
FB Fan Page : Kesihatan Adalah Anugerah

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...