"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Sunday, October 7, 2012

Testimonial Nutriferon

Assalamualaikum wbt...

Alhamdulillah hari ni Wani nak share tentang nutriferon from shaklee..

Semalam hubby sakit kepala, so Wani suh amik NUTRIFERON 1 sachet. Alhamdulillah, sakit kepalanya berkurang..kalo x, mesti nak telan panadol..skang ni Wani nak amalkan pemakanan kesihatan dalam keluarga.. SAY NO NO NO tu PANADOL, PONSTANT..sebab boleh effect buah pinggang kit..sila google pasal kesan ke atas panadol dan ponstant ni yer..

Biar orang yang merasai kesan NUTRIFERON sahaja yang menilainya. Jom baca testimonial dari pengamal NUTRIFERON ni.



"saya rasa jatuh cinta dengan rasanya..rasa nak ratah-ratah je"

"sekarang nak bagi antibiotik pun rasa berat sebab nutriferon lagi best"

"umah kami memang wajib ada nutriferon untuk selsema, demam, batuk..memang dah xda panadol"

Alhamdulillah...nutriferon memang hebat..dengan ciptaannya menggunakan bahan-bahan semulajadi. Nak tahu lebih lanjut tentang nutriferon, bleh klik disini.

Berminat nak order? bleh contact Wani yer:

Noor zawani Suhaimin (Wani)
Shaklee ID :866668 
 019 658 1210 | 06 335 3952 | wanipc@gmail.com   
PM di FB : Noor zawani Suhaimin
FB Fan Page : Kesihatan Adalah Anugerah

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...