"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Tuesday, November 20, 2012

Hubungan suami isteri makin HANGAT..Apa rahsianya?

Assalamualaikum wbt...

Tergerak hati ini ingin berkongsi testimonial yang sangat-sangat best...

"berita panas...berita panas.... Mari berkongsi dgn ifa rahsia terbaru testimoni myself. ahaks.....jgn ketawa ya..... Perkongsian berilmu utk manfaat semua.
Mumy: pa, papa rasakan mcmn performance mumy lps bersalin mia?
Papa: best.....lg best dari dulu ms lps bersalin isya.
Mumy: (dlm nada tersenyum n buat2 x fhm) emmmm....best knp ek... apa yg best nye..... mumy rasa sama jerk....
Papa: lain, lain sgt drpd dulu. rs best, tu yg hr2 nak tu. heheheh.... (mumy dh tersenyum lebar nih....) rs ketat sgt. ms lps bersalin isya dulu rs longgar lh sket, lps mia nie, lain betul. mantap, abis la mumy lps nih..... tiap2 mlm 'seround' yer....
Mumy: ape la papa nih....hehehehe (suka giler ifa.....suka tahap gaban sbb dipuji sebegini....) penat la mumy. mane boleh hari2. pengsan la mumy cam nih.....
Papa: ahhhh....x kira, ape guna implanon kalu x di digunakan....hehehehe..... mumy cergas aje lps amik shaklee. semua benda mumy blh buat. pagi2 dh bangun awal, buat keje sampai mlm, masak utk papa, siapkan anak, kemas umh, melayan papa lagi. alhamdulillah, mkn shaklee ade perubahan.
Mumy: alamak...menyesal lah cam nih mumy amik implanon.....kalu papa nak men hari2 ngan mumy....sbnrnyakan, papa nak tahu x mcmn blh jd camtu...
Papa: mumy mkn ape......
Mumy: hahahah.....rahsia lah..... (sambil berbisik pada suami).
hahahahhahahahahahahahahahahahahahaha............

Itu lah rahsia ifa skrg nih. Perkara yg x pernah ifa fikir n mimipikan pun (pujian dr hubby tentang nikmatnya hubungan suami isteri) mendapat pujian selama ini.
Nak tahu rahsianya.............ALFALFA LAH...... betul, ifa mkn mmg niat utk tambahkan susu ibu, sbnrnya ifa dpt tahu alfalfa ni juga utk eratkan hubungan suami isteri, tp x lh sampai tergerak hati nak niat ke arah itu. tapi, pujian suami 3 hari lepas benar2 memeranjatkan ifa. x sangka.

selama 4 bulan pengambilan set 3M Platinum sejak dari dalam pantang lagi secara konsisten n disiplin, ini lah hasilnya.... pertambahan susu ibu sekaligus memberikan kenikmatan dalam hubungan suami isteri yg menjadi faktor kebahagiaan rumah tangga kami. Benar, setiap usaha yg istiqamah pasti akan dapat hasilnya. dan sekarang, ALFALFA benar2 menjadi produk kepercayaan n semestinya ada dlm list kehidupan ifa. x sia2 melaburkan RM466 pada ketika itu (sblm bersalin, walaupun waktu itu mengalami masalah kewangan), kerana hasilnya sangat2 menakjubkan dan merasai perasaan yang x pernah dirasai ketika dipuji oleh hubby.


Jutaan Terima kasih Iffah Anuar kerana memperkenalkan shaklee kpd ifa n mempercayai ifa dalam menjalankan bisnesnya. Ifa xnk dh bertukar pada mana2 supplement yg lain. shaklee adlh penghujung bg segala percubaan ifa selama ini. ifa benar2 jatuh cinta dgn shaklee.

Bagi kaum ibu diluar sana, jika anda telah mangamalkan alfalfa secara istiqamah n berdisiplin, nantikan hasilnya....tidak perlu kita mencuba produk yg memberi kesan sampingan, cukup dgn hanya alfalfa dan tambahan supplement lain. Terima kasih Ya Allah kerana telah memakbulkan doa ifa selama ini." - Mazlifah Mohtar
Memang tidak dapat dinafikan, Alfalfa SUPER DOOPER BEST!! hihi..kalau xpercaya, anda mesti cuba..saya sendiri sudah mencubanya...dan hasilnya...anda sendiri jawab yer..bila dah cuba nanti :)
Jom GRAB Alfalfa sekarang!!! Sementara PROMOTION masih ada!!
boleh contact :
Noor zawani Suhaimin (Wani)
Shaklee ID :866668 
 019 658 1210 | 06 335 3952 | wanipc@gmail.com   
PM di FB : Noor zawani Suhaimin
FB Fan Page : Kesihatan Adalah Anugerah
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...