"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Thursday, January 10, 2013

PROMO JAN 2013 : Advance Joint Health Tablet (AJHT)

Assalamualaikum wbt :))

Hari ni baru ada kesempatan nak update blog...dah lama xterupdate..hehe..

ok, sempena bulan Januari 2013 ni...Shaklee wat promosi AJHT...
AJHT berfungsi meningkatkan keselesaan sendi. Ujian klinikal adalah seawal 5 hari. 100% daripada tumbuh-tumbuhan. Sesuai bagi yang selalu sakit lutut, pinggang, pergelangan tangan, kaki yang mana melibatkan sendi-sendi :)
Hubby Wani pun dah try..dia selalu sakit2 bahagian lutut..satu malam amik, alhamdulillah ada perubahan..sakit pada bahagian lutut dah berkurangan..jalan pun dah elok..xda la terhencut-hencut..sian plak..susah hati tau :(
 Ok, meh nak cite sikit kandungan yang ada dalam AJHT ni...
Ekstrak Boswellia - Menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan. Jadi Ekstrak Boswellia iaitu gum resin yang mengandungi asid Boswellia AKBA yang pekat (sumber: pokok Boswellia serrate) dapat menyokong keselesaan sendi-sendi anda. Asid Boswellia berfungsi sebagai anti-radang semulajadi dan contohnya, dapat mengatasi radang sendi lutut, sendi bahu dan sebagainya

Ekstrak Jagung - Ekstrak jagung membekalkan sumber pekat glukosamina yang berfungsi meningkatkan sokongan kusyen sendi dan pemeliharaan tulang rawan dalam jangka masa panjang. Glukosamina yang dihasilkan oleh tubuh akan semakin berkurang seiring dengan pertambahan usia. Jadi Joint Health Tablet membantu meningkatkan glukosamina dalam tubuh. Ekstrak jagung juga menggalakkan kelenturan, pergerakan bebas yang menjadikan sendi lebih fleksibel. Jadi berita baik bagi penggemar jagung.

Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C - Merupakan nutrien penting dalam membekalkan sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung yang memberikan kekuatan struktur terhadap sendi. 100% Nilai Harian Vitamin C dalam Advanced Joint Health Tablet (AJHT) disediakan sebagai nutrien penting untuk sintesis kolagen. Kolagen merupakan salah satu komponen dalam pembentukan tulang rawan dan tisu-tisu penghubung yang lain dalam tubuh. Manakala sebanyak 10% Nilai Harian mineral surih zink, tembaga dan mangan yang terdapat dalam setiap biji kapsul (AJHT) membantu enzim-enzim membina kolagen dan glikosaminoglikan dalam tubuh. Jadi mineral-mineral dan vitamin C memelihara tisu penyambung yang sihat untuk sendi yang kuat dan sihat

Dapatkan AJHT sekarang sementara harga murah dan berbaloi-baloi...
Noor zawani Suhaimin (Wani)
Shaklee ID :866668 
 019 658 1210 | 06 335 3952 | wanipc@gmail.com   
PM di FB : Noor zawani Suhaimin
FB Fan Page : Kesihatan Adalah Anugerah
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...