"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Sunday, January 20, 2013

Testimonial GLA dari Mama Sendiri :)

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera :)

Testimonial ni adalah dari mama saya sendiri :)

Sebelum ni mama ada ngadu ada biji-biji kat lengan, tapak kaki..nak berpijak pun sakit yang kat tapak kaki tu..dan yang kat lengan tu kalo ditekan-tekan sakit juga...dah gi jumpa doc, katanya takda pape, check juga kolestrol..cantek je, xda masalah...


Biji-biji tu kata doc xmerbahaya..tapi ye la, takut jgk kan sbb mcm dia merebak ke seluruh tubuh..dah lama mama wani ngadu pasal ni..tapi xyau nak wat cane..kata doc mcm ada lendir2..dan kalo nak operate buang pun boleh..tapi xnak la kan operate2 ni..
 
Ari tu mama datang rumah, Wani bagi GLA Complex..suh mama ambil setiap hari, sebab GLA Complex ni memang elok untuk orang perempuan...boleh betulkan hormon, mengeluarkan virus kalo ada dalam badan, meringankan kebas urat saraf..

dan ALHAMDULILLAH, selepas sebulan..mama cakap biji kat tapak kaki dah MENGECIL, LEMBUT, TAK SAKIT dan SENANG nak BERPIJAK...Happy sangat-sangat!! Bertahun juga rasanya biji-biji tu ada...dan hanya dapat dirawat dengan GLA Complex saje!!! Syukur Alhamdulillah..

Mama masih teruskan ambil GLA Complex tu sampi sekarang..



SYUKUR!!! :)




Ini la rupa GLA Complex tu :)..lau ada sesiapa yang nak dapatkan GLA ni, jangan segan silu untuk contact saya ye :)

Noor zawani Suhaimin (Wani)

Shaklee ID :866668 

019 658 1210 | 06 335 3952 | wanipc@gmail.com   

PM di FB : Noor zawani Suhaimin

FB Fan Page : Kesihatan Adalah Anugerah

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...