"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Friday, February 8, 2013

Carotomax : Masalah rabun makin berkurangan

Assalamualaikum dan selamat pagi semua :)

Pagi ni nak share vitamin caratomax..Alhamdulillah selepas pengambilan beberapa minggu je, penglihatan mata Pn Norliza Ibrahim more clear...ikuti pengalaman dan kisah beliau ;)

 "Pg td bgun tdo tgk jam dinding..eh2 asal senang je tgk jam nmpk clear je..sllu nye samar2..
Mule2 igtkn terlupa buka lens sblm tdo smlm..
Tgk2 lens ada dlm bkas..
Then bru trigt..CARATOMAX..!!
Yes...die punye keje kot..
Bru smggu lbh ambil tu pun kdg2 skip sbb trlupa..

Pastu g kt tv tgk tgk dr jarak yg sllu sy tgk...yes..more clear!!

Ya Allah bestnye...xsbr nk check thap rabunku ini...hrap2 boleh trs improve n klau blh dh xnk pkai lens.

Alhmdulillah..saya mmg brusaha nk baiki rabun..thats y sya ambil vitamin caratomax ni...

Jom sapa nk cuba baiki mslh mata jom la amlkn caratomax ni..

#saya tak nak pakai lens selamanya# " - Pn Norliza Ibrahim


----------------------------------------------------------

CarotoMax ialah Vitamin A shaklee dalam bentuk Beta-Carotena. Ia hanya akan ditukar menjadi vitamin A bila diperlukan sahaja. Ia terdiri daripada ENAM daripada karotenoid penting yang dipilih daripada gabungan tumbuhan fitokimia. Anda tidak akan mendapat perlindungan gabungan ini daripada sumber makanan sahaja.

CAROTOMAX menawarkan karotenoid semulajadi yang berasal daripada buah-buahan pokok kelapa sawit dan alga dunaliellasalina untuk:
•    Memelihara kesihatan yang baik. *
•    Membantu mengekalkan tumbesaran, penglihatan dan
pertumbuhan tisu. *
•    Membantu dalam memelihara kesihatan kulit dan selaput
lendir. *

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.





Untuk info & Order :
Noor zawani Suhaimin (Wani)
Shaklee ID :866668 
019 658 1210 | 06 335 3952 | wanipc@gmail.com   
PM di FB : Noor zawani Suhaimin
FB Fan Page : Kesihatan Adalah Anugerah    


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...