"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Wednesday, February 20, 2013

Ketiak pun dah tak hitam..hihi

Assalamualaikum , hi :)

Nak tergelak pun ye baca tajuk ni kan...haha..ni mmg betul2 tau bukan cobaan...jom baca testimonial di bawah:



"SHARING TESTIMONIALS:

Morning uolss…
Harinie happy walaupun ngantuk2 sket ehehe:)
Nak sharing tapi a bit rated sket so kalo nak share ngn kenkawan takyah la mention name ai ok!! Appreciate it!!

Sape DAH TRY KOLAGEN?? hehe :) best i tell u..
Saya dah selamat habiskan satu kotak yang ai perasan sesangat ialah my
ARMPIT ( bahagian ketiak bahagian gelap makin pudar). I biasa la takut perasan sesorang suruh la mak ngn ayah i check hahah hubby takde jauh so excited. My dad siap marah nie ape tunjuk2 ketiak nie… >LOL :P

Tapi finally he mengaku yes dah kurang sket.. Hoahhhh my dad sgt susah ok nak puji anak die asyik perli jer…
So ladies and hubbys out there belikan wife or treat yourself sekotak kolagen.. best i tell u nie aku excited nak pakai masker kat ketiak pulak nanti kalo jadi i ROGER k!!

Happy kolagening ladies:)
"
haa..ape tunggu lagi, jom putihkan mana yang xputih :p
 
Untuk info & Order :  
Noor zawani Suhaimin (Wani)
Shaklee ID :866668 
019 658 1210 | 06 335 3952 | wanipc@gmail.com   
PM di FB : Noor zawani Suhaimin
FB Fan Page : Kesihatan Adalah Anugerah 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...