"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Monday, February 4, 2013

Promosi Februari 2013 : Omega Guard

Assalamualaikum wbt dan Selamat Petang semua :)

Bulan ni Shaklee mengadakan promosi Omega Guard. Memang promosi yang ditunggu-tunggu oleh semua...sebab Omega Guard ni mempunyai banyak manfaat dan kelebihannya. Seluruh ahli keluarga boleh ambil Omega ni dari umur 1 tahun dan ke atas. Jadi, bila Shaklee buat promosi Omega, ramai la yang berebut-rebut grab peluang keemasan ni..dan jangan terkejut sekiranya Omega licin kat branch nanti. Mereka rebut peluang ni kerana mereka tahu khasiat dan kelebihan Omega Guard Shaklee.

Omega dari Shaklee ni adalah minyak ikan yang terbaik di dunia. Kenapa saya katakan terbaik?

  • Diesktrak dari ikan laut air sejuk )sardin, mackerel, herring, anchovies) di perairan negara Jepun. 
  • Merupakan minyak ikan paling tulen di dunia yg mengandungi rangkaian 7 JENIS Asid Lemak Omega 3 semulajadi : EPA, DHA, ALA dan banyak lagi.
  • Dihasilkan melalui proses penyulingan proprietari 3 molekul utk mengekstrak asid lemak omega-3 yg paling tulen dan paling semulajadi sementara menyingkirkan bahan berbahaya dan bertoksik seperti : Plumbum, merkuri,arsenik,kadmium,dioksin,dan PCB.
1 Sajian OMEGA GUARD (3 kapsul x 330mg) => 1000mg asid lemak Omega-3 EPA dan DHA. 
 
Inilah dia rupa paras Omega Guard Shaklee tu..ada 90 capsule for each bottle..memang berbaloi mendapatkannya. InsyaAllah.

Next N3 akan diceritakan tentang siapa yang memerlukan Omega Guard ni..stay tune!


Untuk pesanan dan order :

Noor zawani Suhaimin (Wani)
Shaklee ID :866668 
019 658 1210 | 06 335 3952 | wanipc@gmail.com   
PM di FB : Noor zawani Suhaimin
FB Fan Page : Kesihatan Adalah Anugerah  


 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...