"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Wednesday, May 15, 2013

Testimonial selepas pengambilan set mengandung Shaklee

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera semua :)

Wani nak kongsikan dengan anda semua testimonial dari pengamal set mengandung Shaklee...Wani sendiri juga merupakan pengamal set mengandung ni sekarang! Sekarang dah 6 bulan lebih..Alhamdulillah, semuanya elok je..HB ok, berat badan pun ok..alhamdulillah :)...Sentiasa rasa bertenaga untuk menguruskan rumah dan ahli keluarga.

Di sini nak kongsikan dengan anda semua testimonial yang dikongsikan oleh mereka yang sudah mengamalkan set mengandung shaklee.



Azwa Shaari "selain boleh mengawal semula selera makan kita n menambahkan tenaga,kulit pun btambah bseri:))) ,sebelum ni rambut saya byk juga gugur,tapi alhamdulillah selepas mengamalkan set ni,dgn izin Allah rambut kembali lebat n lebih bsinar.bulan ni kndungan dh 7bln berat badan turun cikit 60.5kg,baby alhamdulillah sihat."


Lyana Mansor "best kan.. yana pun peknen kali ni naik sikit jek. baru 4kg.. walaupun perut membesar ngan jayanya.. berbeza sgt ngan peknen sebelum2 ni..."


Nur Anakku "omega ni mengandungi DHA,yg mana kita sedia maklum sgt bagus untuk perkemabangan minda.. jadi bagi ibu mengandung,ianya amat membantu bg perkembgn pesat otak janin... kiranya dr dlm perut lg, kita dah beri sesuatu untuk kecerdasan minda dia.."


Idayu Arsat Azwa Shaari, "mmg x rugi kiter ambik shaklee ni, now dah habis berpantang pun still ambik lg, hubby pun tkg habiskan my esp tu.. W/pun mmg dia yg bg duit .. Saper x sayang isterikan.. Berpantang nanti jgn lupa add alfafa + zink tau... & vit e tu. ?. Ha3"


Azwa Shaari "Sebelum amalkan set ni,berat bdn naik 3 kilo tiap2 bln sejak awl mengandung,sebulan selepas mkn,berat bdn bln 4&5 stabil tk naik,Dan pkembangan baby doc kata bagus..."

Haa..ini dia antara testimonial dari para pengguna set mengandung Shaklee..telah ramai yang sudah merasai keberkesanannya. Anda bila lagi? Jom sihat bersama Shaklee!!! Pasti berbaloi! :)

Vitamin yang disyorkan semasa mengandung. Klik disini.


 

Info & Order :

Noor zawani Suhaimin (Wani)
Shaklee ID :866668
Sms / Whatsapp : 019 658 1210
PM di FB : Noor Zawani Suhaimin
FB Fan Page : Kesihatan Adalah Anugerah

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...