"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Saturday, September 28, 2013

Pencuci muka NutriWhite Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

Malam ni wani nak berkongsi dengan anda semua tentang penjagaan kulit. Salah satu keluaran shaklee yang wani guna sekarang ni adalah pencuci muka NutriWhite..alhamdulillah :) sangat-sangat berpuas hati dan mengujakan!

Sebelum guna pencuci muka NutriWhite, kulit muka wani banyak ditumbuhi jerawat..masa tu wani pregnan second baby..orang kata, masa pregnan memang biasa kalo kulit muka naik jerawat..tapi tu la..xselesa dibuatnya..en hubby pon asyik tegur je..

Dah fed up beli macam-macam pencuci muka..still sama juga..last-last wani amik keputusan untuk taknpakai pape..memang sepanjang pregnan tu wani tak pakai pencuci muka langsung..hihi..sampi la hari ke 37 berpantang..baru wani start pakai balik cuci muka.

Wani start amik cuci muka shaklee pada hari ke 37 berpantang..alhamdulillah lepas menggunakan pencuci muka ni..muka rasa licin dan segar..en hubby pun dah mula puji..'dah licin la kulit muka awak'..ohoiii..I loikee!!! Tapi memang wani syorkan pencuci muka ni jika ada siapa-siapa mau try..

Pencuci muka ni diperbuat dari 100% bahan semulajadi...jadi, jangan risau yea!!!


Apakah keistimewaan produk ini?
**Menjadikan kulit wajah kita segar dan bersih
**Rumpai laut menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan
**Alga Hijau menyahtoksin dan melembapkan
**Strawberi Begonia mencerahkan dan mengimbangi pigmen
**Memberi cucian lembut dan menyegarkan serta tidak menghakis atau mengelupas

Pencuci muka NutriWhite mengandungi 150ml..memang menjimatkan dan berbaloi sangat kerana hanya sedikit sahaja penggunaannya. Ada yang menggunakan pencuci muka ni sampi setahun..jimat dan berbaloi!!!
Jika berminat boleh contact saya.. while stock last yer.. sebab pencuci muka ni memang selling fast... :)

Info & Order:  
Noor Zawani Suhaimin (Wani)  
Shaklee ID : 866668
Sms / Whatsapp : 019 658 1210  
Pm di FB :Noor Zawani Suhaimin 
FB Fan Page : Kesihatan Adalah Anugerah

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...