"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Friday, October 11, 2013

Keistimewaan Shaklee Collagen Powder

Bulan ni adalah bulan promosi Shaklee Collagen Powder (SCP)...rata-rata rakan bisnes Shaklee, ramai yang mempromote SCP ni..ye la, kami tak nak anda semua terlepas dari PROMOSI yang Shaklee buat ni..BUY 6 FREE 1..FREE 1 botol CoQHealth, Free delivery, dapat cash back dari Shaklee, free membership...siapa yang berminat nak join Shaklee, rebutla peluang ni...banyak untung dan berbaloi-baloi..

Di FB pon ramai yang duk promot kolagen..kolagen..kolagen...macam zikir pulak..Sebab tu saya nak share tentang keistimewaan kolagen shaklee..kolagen shaklee memang berbeza dengan kolagen lain yang berada di pasaran.

Apa yang membezakan SCP dengan produk lain?
- dihasilkan dengan 7 ramuan yang aktif (ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B)
- Collagen Shaklee SANGAT SPECIAL..dihasilkan dari sisik ikan merah. Ye..IKAN MERAH! Kenapa? Ikan merah hidup secara bebas dalam lautan 5000m. Ikan biasa tidak mampu nak hidup dalam laut yang bertekanan tinggi. Jadi ikan merah ni antara ikan yang boleh menahan tekanan sehinggan 20paun, bertelur dan hidup bebas dalam lautan dalam. Ini menjadikan ikan merah sumber kolagen yang tahan lasak.Ia menjadikan ikan merah sumber kolagen yang baik
- Sangat lasak dan elastik
- Kepaduan sel yang sangat tinggi
- Tinggi kapasiti dalam mengekalkan kelembapan
- Jisim molekul yang sangat rendah


Bagaimana SCP membantu dalam kecantikan dan kesihatan?
Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71%
Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%
Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan


Dengan Shaklee Collagen Powder (SCP) anda bukan sahaja mendapat mengekalkan kulit yang SIHAT dan BERSERI, malah anda akan dapat penjagaan kesihatan seluruh badan , kesihatan sendi, rawan.. rambut.. dll lagi

Dapatkan SCP pada bulan ni..kerana PENJIMATAN yang BERBALOI.
Jangan lepaskan peluang KEEMASAN ini.

Info & Order:  
Noor Zawani Suhaimin (Wani)  
Shaklee ID : 866668
Sms / Whatsapp : 019 658 1210  
Pm di FB :Noor Zawani Suhaimin 
FB Fan Page : Kesihatan Adalah Anugerah

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...