"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Tuesday, November 5, 2013

Vivix Oh Vivix

Assalamualaikum dan selamat petang semua!

Ok, nak share gambar vivix dengan anda semua :) 


Yang sebelah kiri tu dah abis..yg sebelah kanan tu yang baru..baru nak TOP UP.

Kenapa vivix HOT SELLER?
- Merupakan antara produk TERBAIK Shaklee
- Ramuan semulajadi 4 bahan terbaik iaitu muscadine grape, purple carrot, elder berry dan polygonum cuspidatum.

Bila tengok pengamal TEGAR vivix, mereka kelihatan lebih muda dari usia walaupun usia dah cecah 50 tahun..
- kulit tegang bersinar
- sihat bertenaga

Nanti nak hadiahkan pada my beloved mom ...mak saya dah nampak muda..lagi muda la beliau nanti..hihi..

Shaklee claim..dengan pengambilan vivix secara konsisten..'you looks 25 years younger and live 25 years longer'. Ni shaklee sendiri yang claim tau..bukan saya!

Dapatkan vivix dengan harga super berbaloi..promosi berakhir 30 Nov 2013 bermula sekarang! Siapa cepat, dia dapat..sekarang shaklee launch sistem online..stok vivix pon belum tentu terjamin ada sampi akhir nov ni..jangan nangis tak berlagu plak lepas ni yea adik kakok jika stok vivix sold out 1 Malaysia!

Info & Order:  
Noor Zawani Suhaimin (Wani)  
Shaklee ID : 866668
Sms / Whatsapp : 019 658 1210  
Pm di FB :Noor Zawani Suhaimin 
FB Fan Page : Kesihatan Adalah Anugerah

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...