"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Wednesday, May 28, 2014

Testimonial ESP

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera semua :)

Terdapat banyak sangat testimonial pengguna ESP ni. Jadi wani ambil keputusan untuk compile testimonial pengguna ESP Shaklee supaya senang kawan-kawan untuk review. :)

Wani sendiri pengguna ESP ni dari July 2012 sampilah sekarang. Bila habis je ESP mesti top up. agi wani ESP ni best sangat.

Kenapa wani kata best? sebab ada yang consume ESP dan kata:
1. lebih berTENAGA
2. lebih KENYANG
3. lebih SLIM
4. lebih LEMBUT dan TEGANG kulitnya
5. lebih TEBAL rambutnya sebab dah kurang KEGUGURAN RAMBUT


ni la dia rupa ESP yang glamor tu. :)

Ada customer yang bagitau...rupanya besar tong ESP ni..berbaloi-baloi dengan harganya.

ok, jom kita tengok testimonial pengguna Shaklee.

kulit muka bertambah gebu dan berseri
kulit tak berminyak sangat macam dulu
jerawat susah nak timbul
tak da dark circle keliling mata 

 'tumit kaki cam lembut je'
 
 kenyang leih lama
cik B cepat penuh



 ESP membaiki tisu kulit
parut czer semakin cantik
tambah susu badan

 bagus untuk orang gastrik

Sharing is caring!

Info & Order:   
Noor Zawani Suhaimin (Wani)   
Shaklee ID : 866668 
Sms / Whatsapp : 019 658 1210   

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...