"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Monday, July 7, 2014

Vitamin Laris di bulan Ramadhan

Assalamualaikum semua :)

Hari ni nak share mengenai vitamin yang laris dijual di bulan Ramadhan. :)

Antara set yang selalu orang order pada bulan Ramadhan adalah mighty 3 gem. Set ni bagus untuk ketahanan badan, untuk bertenaga sepanjang hari. Sesuai bagi mereka yang bangun lewat nak dekat bersahur dah. hihi..

Pagi tadi Wani pun bangun lewat. Dah pukul 5.30pagi. Tak sempat nak buat apa-apa..just teringat dekat ESP, Meal Shakes dan Performance Drink. Tak lupa juga kurma. :)

  • bertenaga sepanjang hari
  • membantu dalam meningkatkan tahap kecekapan dan penumpuan
  • memelihara kesihatan secara menyuluruh
Dapatkan sekarang.


Info & Order:   
Noor Zawani Suhaimin (Wani)   
Shaklee ID : 866668 
Sms / Whatsapp : 019 658 1210   

TESTIMONIAL VIVIX : Kenyang Rokok

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Salam 8 Ramadhan. :D

Pagi ni wani nak kongsikan testimoial dari seorang perokok tegar. Beliau mengambil vivix pada asalnya untuk kesihatan tubuh badan dan memang tak merancang langsung untuk berhenti merokok. Bila megamil vivix, sesuatu luar iasa yang berlaku ke atas diri beliau dan eliau tidak menyangka sama sekali. Apa tu?? jom ikuti wawancara ini.


"Tak plan pun nak berhenti merokok pada mulanya. Selepas pengambilan vivix, bila merokok rasa nak muntah..pahit..sehingga rasa tepu macam orang kenyang hisap rokok (umpama sehari hisap 20 batang rokok)

sebatang pagi tak habis..rasa kenyang dengan rokok..

air liur rasa beza...pahit bila hisap rokok

Selain dapat berhenti merokok...beliau dapat BONUS..dari segi fitness..cergas dan tak mudah penat.

vivix bertindak dari tahap sel.

buang nikotin dari dna..dna dipulihkan ke asal..jadi bila hisap rokok..rasa nikotin yg natural pada diri..terapi buang nikotin..SANGAT BERBEZA!!!



Jom ikuti temuramahnya. Selamat menonton. :)



Order Vivix? klik disini------>> order vivix


Info & Order:   
Noor Zawani Suhaimin (Wani)   
Shaklee ID : 866668 
Sms / Whatsapp : 019 658 1210   

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...