"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Monday, July 7, 2014

Vitamin Laris di bulan Ramadhan

Assalamualaikum semua :)

Hari ni nak share mengenai vitamin yang laris dijual di bulan Ramadhan. :)

Antara set yang selalu orang order pada bulan Ramadhan adalah mighty 3 gem. Set ni bagus untuk ketahanan badan, untuk bertenaga sepanjang hari. Sesuai bagi mereka yang bangun lewat nak dekat bersahur dah. hihi..

Pagi tadi Wani pun bangun lewat. Dah pukul 5.30pagi. Tak sempat nak buat apa-apa..just teringat dekat ESP, Meal Shakes dan Performance Drink. Tak lupa juga kurma. :)

  • bertenaga sepanjang hari
  • membantu dalam meningkatkan tahap kecekapan dan penumpuan
  • memelihara kesihatan secara menyuluruh
Dapatkan sekarang.


Info & Order:   
Noor Zawani Suhaimin (Wani)   
Shaklee ID : 866668 
Sms / Whatsapp : 019 658 1210   

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...