"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Wednesday, September 17, 2014

Shaklee Collagen Powder & Testimonial

Assalamualaikum dan selamat petang semua :)

Hari ni Wani nak share dengan anda semua tentang Shaklee Collagen Powder atau nama singkatan atau popularnya SCP :)

Apa yang bestnya SCP ni ye? Anda yang belum cuba..mesti tak dapat nak cerita dan rasa kesannya kan? Baiklah, wani nak ceritakan pengalaman Wani menggunakan SCP ni pada mula-mula amalkannya.

Wani mula ambil SCP masa PROMOSI beli 6 percuma 1. Wani cuba ambil 1 kotak je dulu. Bila dah jadi ahli Shaklee, boleh kongsi beli dengan adik beradik Shaklee yang lain. Jadi, sangat jimat di situ bila promosi ni. Inilah antara salah satu kelebihan bila dah join ahli Shaklee..hehe..anda berminat? klik di sini.

Rasa SCP macam minum jus ikan...ada bau sikit..tapi nak cantik punye pasal..ku telan jua..hehe..first time Wani ambil plain je tanpa campur apa-apa..nasib baik tak termuntah di buatnya..hehe..Second time minum, wani ambil dengan jus Oren sedap.

Sekotak SCP ada 15 sachet. So, tahan untuk 15 hari. 1 Sachet untuk 1 hari.

Selama 15 hari Wani ambil secara konsisten, Wani dapat rasa perubahannya
1. Kulit mukaku mula glowing
2. Seluruh kulit tubuh..bukan muka je tau terasa licin. Ni en suamiku yang cakap..hehe
3. Kesan sunburn pada wajah mula pudar
4. Kesan jerawat pun sama. Mula pudar.
5. Rambut kurang gugur

Haaa..ni kesan yang Wani rasa. Alhamdulillah SCP banyak membantu.


SCP diekstrak daripada sisik ikan merah yang besar.

1 persoalan yang patut anda tanya...

KENAPA mesti ikan merah? Tak boleh ke amik kolagen dari rumpai laut ke, tapak kaki ayam ke..

Kalau anda nak tahu, ikan merah ni special. Ikan merah mampu hidup di laut dalam.

Dalam rekod menyatakan yg manusia boleh menyelam sedalam 200 meter. Jika dalam lagi boleh membahayakan tubuh sebab kita tak mampu nak menghadapi tekanan yg kuat yg boleh menyebabkan kematian.

Ok, itu manusia. Kalau ikan2 lain pun, tak semua ikan boleh sampai ke kedalaman laut yang dalam.

Tapi red snapper, boleh berenang mencecah sehingga kedalaman 5,000 meter!

Subhanallah! Maha Suci Allah yg mencipta ikan istimewa ni yg mampu menghadapi tekanan yg amat tinggi. Dan sudah tentulah sisiknya yg memainkan peranan besar. Sisik yg bukan sahaja mengandungi kolagen terbaik bahkan ianya mampu menerima tekanan dengan baik dan tahan lasak!

Jadi, tak hairan la Shaklee memutuskan untuk mengambil kolagen dari sisik ikan istimewa ni sebagai sumber kolagen marin yg bermutu tinggi.

Ok, Jom kita lihat testimonial-testimonial bagi mereka yang dah ambil SCP ni dan kesan ke atasnya.

Testimonial no 1

Wani pun teruja bila tengok testimonial ni. Dari penuh jeragat kepada kulit yang lebih FLAWLESS dan makin CERAH.

Testimonial no 2


"Testimoni sebelum pregnant Ziyad dulu. Hehe. Sekarang dah banyak tersebar di dunia tanpa sempadan. Yang buang watermark kiter pun aderrr tau. Takpe kite senyum je

Semoga dengan sihatnya yang mencuba SCP sebab tengok testimoni kiter ni, kiter pun dapat saham akhirat sekali. Aameen " - Nadiah Suhaidi


P/S: Collagen bukan untuk cantik je tau

Jika anda berniat untuk mencuba SCP atau dah pun merasai kesan selepas pengambilan SCP, TAHNIAH!!! Kerana anda telah memilih sumber kolagen yg terbaik dan bermutu tinggi.




HUBUNGI KAMI
VitaminEmak
Sms / Whatsapp : 019 658 1210 (Wani)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...