"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Sunday, July 5, 2015

Testimonial Vivix : Rahsia Kelihatan awet muda

Rahsia 18tahun!!

Farah sebenarnye 30an dah tapi masa cek Karada Scan, bacaan Body Age menunjukkan umur badannya 18tahun

Terbako ke tak Terbako?

Apa rahsia dia ye??

Jaga makan dan gaya hidup sihat bersama
Shaklee!!

Tu je rutinnye. Rutin Master Farah Wahida dalam mencapai usia badannya 18tahun iaitu hampir 13 tahun lebih muda dr usia sebenarnya sekarang!!!! Ada lagi tambahan pada rutin diatas iaitu Collagen pada awal pagi. Memang special kan.

Alhamdulillah, berkat konsisten makan Shaklee, Farah dapat menjaga kesihatan dengan baik dan terus berkongsi dengan orang lain akan manfaat yang sama dengan Shaklee

Shaklee adalah vitamin dan makanan tambahan, walaupun berbisnes Shaklee, aktiviti bersukan dan keluar peluh juga digalakkan bagi menjaga gaya hidup sihat.
Alhamdulillah

Nak tahu rutin pemakanan Shaklee Farah dalam menjaga Kesihatan Menyeluruh ??

(Makan Nasi Makan Juga, Shaklee ni sebagai supplement / makanan tambahan untuk top up keperluan vitamin dan mineral dalam badan )



PAGI
----
Lecithin
Bcomplex
Vitamin C
Vitalea

TGHARI
----
OmegaGuard
Alfalfa
Performance Drink
Cinch Tea

MALAM
----
Vitamin E
OsteoMatrix

HARI-HARI
----
Vivix

SEMINGGU SEKALI
----
HerbLax

Bulan puasa macam mana?
----
Boleh adjust juga cr makannya

Nak tahu??

Kne WA 019 658 1210 ya

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...