"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Saturday, July 4, 2015

Vitamin E Terbaik


Apa yang membuatkan vitamin E Shaklee ni terbaik berbanding vitamin lain? Dan kenapa saya memilihnya?

  • Kerana ia asli semulajadi (alpha tocopherol)
  • Kerana ia lengkap dengan unsur selenium (membantu penyerapan lebih optimum)
  • Kerana ia mengandungi ekstrak grape seed (Kuasa antioksidan polifenol adalah 20 kali lebih baik dari vit E dan 50 kali lebih baik daripada vitamin C. Dalam erti kata lain minyak biji anggur ini amat berkesan mengatasi masalah ( Kanser, memelihara kecantikan, terbukti menguatkan sistem imun badan, menurunkan paras kolestrol, menghalang pembentukan darah beku, melegakan masalah berpunca daripada urat timbul dan melambatkan penuaan (awet muda))

1 capsule vitamin E Shaklee mengandungi 400IU vitamin E (as-d-alpha tocopherol), 65 mcg SELENIUM dan 39.4mg grape seed extract.

Mana nak dapat, bonus 3 in 1 dalam satu kapsul Vitamin E Shaklee. Takyah susah-susah nak gi beli vitamin E satu, selenium satu, ekstrak grape seed satu

Info & Order
Sms / Whatsapp : 019 658 1210 (Wani)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...