"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Wednesday, August 5, 2015

Ibu menyusu awet muda

Kisah benar dari Pn Hana setelah mengamalkan vitamin Shaklee.

"Salam kak cery...hi...

Arini sy bergembira sbb ade news yg menggembirakan walaupun sebenarnya x gembira sangat disebabkan hubby masih lg dekat ward..huhu

ok, sblm tu sy nk story dl ttg vitamin shaklee...sy dh consume set B dh hampir 2 bulan lbh...ms bulan pertama sy cuma beli trial pack sbb nk cuba je..first sy consume mmg sy rs perbezaan sbb susu makin bertambah...ms awal2 dulu (before consume shaklee) sy blh pum 20oz dlm satu ari...bila muhammad dh 11 bulan, satu hari sy pum cuma blh dapat 10oz shj...sikit kan...then sy dpt thu shaklee ni dari kawan sy, Siti Amilia Yaman..die suggestkan sy consume shaklee dan kenalkan saya dgn kak cery..hihi..thanx Amy...bl dh consume shaklee sy boleh maintain pum susu 20oz sehari..syukur alhamdulillah...tp bukan setakat tu je tau...ade lg benefit yang lain...badan xrs penat, rs bertenaga je...pastu keputihan hilang, setel masalah...

sy mmg ade keputihan since blm kawin, bl pregnant sy mengalami keputihan yg melampau hingga kegatalan...kalaulah sy kenal shaklee ni dh lama...mesti masalah sy dh lama selesai..xperlu masukkan ubat utk buang keputihan tu..syukur alhamdulillah sbb dh xpyh pkai pantyliner lg..hehehe..jimat duit...so, bila abis trial pack, sy beli fullpack set B...mmg nampak mahal tp sy rs berbaloi2 sgt..sbb blh tahan smpi 4bulan...dan byk benefit yg sy dpt..hehehe

Dan ape yg menggembirakan sy arini adalah...jeng jeng jeng..hehehe...ade lg benefit ni selain dr yg kt atas tu...ms sy melawat hubby kt hospital putra bp, ade nurse tnye hubby umur sy dan umur hubby...then hubby tnye knp..? nurse2 tu bgthu "wife abang nmpk muda lah, xsangka dh ade anak yg semangat tu.." hehehe...wahhh, hubby bangga ok and jeles!!! hahaha...penangan makan vitamin2 shaklee ni..sukanyaaa...kalau mcm ni lah, mmg sy xkan miss makan vitamin shaklee ni..hehehe...btw, thanx kak cery sbb kongsi dgn sy psl vitamin2 ni semua...hehehe...sy sertakan sekali gmbr muhammad yg comel tu..huhu..die suka buat muka comel..."



--------------------------

Alhamdulillah, banyak sangat yang Pn Hana dapat bila consume vitamin Shaklee ni. Pada mulanya hanya untuk menambah susu badan. Alhamdulillah, banyak kelebihan lain yang beliau dapat. Antaranya:

1. Dapat maintain kembali pump susu 20 OZ sehari. Banyakkan. :) Alhamdulillah.

2. Badan rasa bertenaga, tak penat.

3. Keputihan hilang.

4. Kelihatan awet muda dari usia. Haaa..siapa tak terujakan? ;)

Jadi, supplemen shaklee bukan sekadar tambah susu malah awet muda gitu.

Info & Order
Sms / Whatsapp : 019 658 1210 (Wani)

4 comments:

  1. Tajuk yg menarik..kalo lelaki nak awet muda mcm mana plak tu. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. lelaki awet muda bahaya. perempuan xpa..haha :p

      Delete
  2. Suka sgt bila ditegur awet muda kannnn;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg pon..sbb rasa xpercaya je..kih3

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...