"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Wednesday, October 14, 2015

Business Preview Anis Coffee

Alhamdulillah berkesempatan pergi ke Bisnes Preview Anis Coffee baru-baru ni.

Husband excited nak pergi sebab beliau merupakan penggemar kopi. Dari dulu bercita-cita ingin buka cafe milik sendiri dengan tempat yang santai-santai. :)

Bila Anis Coffee membuka peluang ni pada orang ramai, so apa lagi, kami pon grab la. :)

So, far dah rasa sendiri minuman dari Anis Coffee ni. Memang marbeles dan tak mengecewakan. Sangat SEDAP!!!

Kami sedang menunggu pihak Anis Coffee untuk panggil interview. Bukan senang-senang je tau nak bisnes Anis Coffee ni, kena interview bagai sebab mereka memang menjaga kualitinya dan inginkan orang yang betul-betul komited dan bersungguh ingin laksanakan perniagaan ini.

Sedang menunggu dipanggil interview. Dup dap dup dap..hehe..

Dua beradik ni happy dapat minum Coffee Mocha milik ibu dan ayah
Kami antara orang TERAWAL yang dapat rasa flavour terbaru Anis Coffee hari ni. Yeayy!!!

Puas minum gelas besar gedabak!


Terima kasih Anis Coffee kerana memberi PELUANG ini. :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...