"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Thursday, October 15, 2015

Parut Melecur Hilang Dalam 3 Hari

Gambar bawah ni tangan anak saya kene panas. Terpegang lilin tak silap saya masa tahun lepas...


Menangis meraung jugak la syamil..huhu...saya tak fikir panjang..memang sapu vita e dan herbal blend 3 hari berturut2...

3 hari ye...kesan dah hilang macam tak ada ape2...

Sebab tu saya ni suka make sure herbal blend and vitamin e ada kat rumah ICE. terbaru ni anak kene ekzema pun dah makin baik dengan herbal blend...

Nikmat mana yang hendak kita dustakan ye tak?? - Pn Rehana

#ShakleeEffect
#s2ufamilies
#s2united

==================
Produk yang diambil:
1. Herbal Blend
2. Vita E
===================

Info & Order
Sms / Whatsapp : 019 658 1210

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...