"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Wednesday, October 7, 2015

Vitamin Khas Untuk Lelaki

Jom kita check pasangan kita ada makan vitamin tak? Jom hidangkan vitamin untuk pasangan masing-masing. Hihi. Hakikatnya orang lelaki pun perlukan vitamin.


Kanser prostat dan sakit jantung adalah SILENT killer dan kebanyakkannya attack orang lelaki. Jadi, sayangilah JANTUNG dan PROSTAT anda.

1. Zinc
Zinc merupakan mineral yang penting bagi tubuh. Ia merangsang tindakan enzim selain memainkan peranan penting dalam organ seks lelaki


2. Omega Guard
Kajian menunjukkan pengambilan asid-lemak Omega-3 dapat meningkatkan kesihatan kardiovaskular disamping memelihara tekanan darah dan paras trigliserida yang normal. Ia juga memelihara kesihatan otak, penglihatan dan fungsi sendi


3. Vitamin E
Berfungsi dalam memelihara kesihatan jantung dan prostat selain meningkatkan fungsi paru-paru, kolon dan sistem imun tubuh. Ia juga dikenali sebagai vitamin cinta.


Info & Order
Sms / Whatsapp : 019 658 1210 (Wani)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...