"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Saturday, December 26, 2015

Kulit Flawless dan Super Glowing




"Siapa tak berani terima penangan jadi glowing jangan baca naaaa...

Penangan collagen and gla complex!!!

Dari customer saya yang sangat sukakan perubahan lepas amik gla dan collagen. Anda tahu tak kalau gla complex dan collagen diambil bersama jadi ape?

Jadi ape?

Jadi ape?

Kulit jadi too smooth and glowing. Tak percaya pergi tanya orang yang dah consume..Jadi flawless. Super glowing. Pimples free. 24 jam nak pegang kulit muka je..

Over?

Ramai yang buat macam tu. Kalau sorang memang lah over. Kalau beratus pun kasi testimoni gitu nak kata over? I think its more than normal.

Undeniable of shakleeeffect" - Pn Rehana

Produk yang diambil:
1. GLA
2. Collagen Powder

Ingin mengetahui promosi terkini Shaklee? Klik di sini

019 658 1210
Zawani Suhaimin
Your TRUSTED SID
COD Pulau Gadong, Cheng, Malim Melaka
Pengeposan ke seluruh Malaysia

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...