"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Sunday, December 13, 2015

Kurus : Seluar Sebelum Kahwin Dah Boleh Pakai



"Dulu selepas kawen badan naik sampai tukar semua saiz baju dan seluar. Beli saiz besar takot badan naik lg.

Tapi alhamdulillah, semenjak mengamalkan Alfalfa, lecithin dan esp shaklee perubahan ketara. Seluar sebelum kawen dah boleh pakai.

Tapi apa nak buat dengan seluar-seluar yang besar ni? Nasib tak beli banyak kalau tak mesti rugi.

Dah macam-macam cara nak kurus sebelum kawen dulu. Beli corset la, try set slimming produk XXXX la, beli losyen mustajab la, pergi slimming center la tapi semua tak jalan.

Rupanya makan shaklee je, badan sihat, kulit halus, cerah, perut kempis, pipi dah tak montel lg!" - Pn Azliza


#shakleeeffect
#S2ufamilies
#S2united

Produk yang diambil:
1. Alfalfa
2. Lecithin
3. ESP

Ingin mengetahui promosi terkini Shaklee? Klik di sini

019 658 1210
Zawani Suhaimin
Your TRUSTED SID
COD Pulau Gadong, Cheng, Malim Melaka
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...