"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Friday, December 25, 2015

Tiada Lagi Kulit Katak Puru Dah Seakan Katak Pisang




" Dulu masa zaman universiti, kulit muka saya rosak teruk akibat salah pakai produk kulit. Jenama produk biarlah rahsia sebab tak maula jatuhkan produk orang lain kan hehe. Ishh teruk gila2 lah dah macam katak puru, jerawat nanah & kulit merekah2. Agaknya produk kimia lagu tu la. Masalah saya tak jugak settle walaupun dah kahwin. Tp lepas bersalin anak ke 2, saya join shaklee free membership dengan beli set pantang + nyusu lengkap daripada master Farihah Abu Kasim beliau pun rajin pm saya "kacau" promot itu ini. Mana tahan kan. Kalah juga dengan godaannya  ahaha. Lepas consume, ehhh saya rasa best sangat la. Badan cergas & kulit semakin cantik. Jerawat dah segan nak tumbuh & semakin putih. Sampai la sekarang saya masih konsisten dengan vita c 500mg, alfalfa, esp, vivix, kolagen, herb lax & set skincare nutriwhite..

Taraaaa.. lihatlah kesannya.. walaupun takla pulih 100%, tapi alhamdulilah 80% kulit dah kembali kepada asal.. sekarang tiada lagi kulit katak puru akan tetapi dah seakan katak pisang yang licin ekeke..

I loveeee shaklee very much especially nutriwhite, vita c & vivix.." - Ummu Durah

Produk yang diambil:
1. Vitamin C
2. Alfalfa
3. ESP
4. Vivix
5. Kolagen
6. Herblax
7. Set Nutriwhite

Ingin mengetahui promosi terkini Shaklee? Klik di sini

019 658 1210
Zawani Suhaimin
Your TRUSTED SID
COD Pulau Gadong, Cheng, Malim Melaka
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...