"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Sunday, January 3, 2016

Meningkatkan Tenaga Di Peringkat Sel


Kerap jatuh sakit ni tandanya sel badan kita 'sakit', kurang sihat. Sel badan kalau sihat, kita akan JARANG demam/jatuh sakit macam mana nak bagi sel ni sihat cukup tenaga?



Saya cadangkan anda konsisten ambil Vivix & ESP. Sebab vivix ni repair akar umbi punca banyak penyakit.

Puncanya dari sel yang kurang sihat. Vivix ni direct tuju ke sel. Vivix bertindak dengan cara beri tenaga kat sel tadi, repair DNA sel kita dan juga kurangkan AGE protein dalam badan kita.

Bila sel sihat, sel cantik, tu yang penyakit kurang datang. kita pun rasa cergass.

Vivix bukan short term solution, bukan drug, bukan ubat segera, tapi long term. sebab dia rawat sel, punca segala penyakit.

Siapa yang dah makan vivix dalam satu tempoh yang lama pulak, boleh notis satu badan dari hujung rambut ke hujung kaki nampak beza.

Kalau tak caya,cuba tengok gambar berapa tahun lepas sebelum kenal vivix vs gambar lepas konsisten vivix.

Cubalah sehari sesudu, konsisten tiap hari. InsyaAllah, kesannya anda pasti akan setuju dengan tagline Vivix ---->>> FEEL 25 YEARS YOUNGER AND LIVE 25 YEARS LONGER

Ingin mengetahui promosi terkini Shaklee? Klik di sini

019 658 1210
Zawani Suhaimin
Your TRUSTED SID
COD Pulau Gadong, Cheng, Malim Melaka
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...