"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Thursday, November 3, 2016

Kaki sembab semasa hamil

Kaki gajah atau sembab kaki semasa hamil

Alhamdulillah, amalkan omega guard masa hamil, kaki tak kena bengkak gajah 😂

Beza hamil anak sulung, semua tegur kaki besar. Berat pun mendadak naik 20kg 😱

Bila next pregnancy, alhamdulillah berat maintain, orang tegur tak teruk macam dulu, kaki ok, takda masalah. Alhamdulillah.

Rugi tak try omega guard dari awal! 😄- pn Fathin

Kaki gajah semasa hamil? Ada yang pernah alami tak? Masa saat2 nak bersalinkan Zafran pernah kena jugak. Kaki sembab. Orang kata sebab banyak berjalan. Tak tau la ye ke idok. Hihi.

Masa mengandung Zara pula tak pernah kena sebab masa tu memang amalkan supplemen shaklee sepenuhnya. :)


Nak tanya tentang Shaklee?

019 658 1210
Zawani Suhaimin
Your TRUSTED SID
COD Pulau Gadong, Cheng, Malim Melaka
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...