"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Wednesday, November 2, 2016

Promosi Shaklee : November 2016

Assalamualaikum. Hai!

Semoga anda semua dalam keadaan sihat sejahtera hendakNYA. :)

Ok, bulan ni Wani nak announce yang Shaklee ada wat promosi Nutriferon, Alfalfa Small, Alfalfa Large dan Lecithin.

Alfalfa Large, Alfalfa Small, Nutriferon
Haa..ni la dia promosi bulan ni tau!

Alfalfa merupakan supplement yang memang sentiasa ada di rumah kami. Habis makan, topup..habis..topup..bukan kredit telefon je kena topup tau! :D alfalfa ni best sebab salah satu fungsinya ialah 'detox'. Bertindak mencuci darah kita dan membuang segala toksin yang ada pada badan. Best tau alfalfa ni.

Lagi satu item promosi bulan ni adalah nutriferon. Haaa..ni lagi satu supplemen kegemaran kami sekeluarga. Kami memang akan spare nutriferon ni bila pergi travel. Alahhh..nutriferon ni dalam bentuk sachet jer. Boleh masuk dalam handbeg. Bila terkena selsema atau rasa tak sihat je boleh terus ambil. Anak2 kak wani memang berebut la kalo makan nutriferon ni. Memang kegemaran dorang termasuk ibu dan ayahnya. Hihi.


Haaaa..lupa pulak, ada 1 lagi item promosi bulan ni iaitu Lecithin.

Lecithin
Ibu-ibu yang terkena bengkak susu elok ambil Lecithin ni tau. InsyaAllah masalah bengkak susu akan beransur hilang. Peritkan bila kena bengkak susu ni..rasa macam nak demam. Bahya-bahaya. Lecithin ni bukan untuk orang yang nak kurus jer tau tapi ianya juga sesuai untuk diambil oleh para pelajar yang ingin menghafal.

Sekian dulu sharing item promosi untuk bulan ni. :)


Nak tanya tentang Shaklee?

019 658 1210
Zawani Suhaimin
Your TRUSTED SID
COD Pulau Gadong, Cheng, Malim Melaka
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...