"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Tuesday, September 19, 2017

Cara-cara Pengambilan ESP Shaklee




Ramai yang tertanya-tanya ESP ni boleh campur dengan minuman lain tak? Ada macam-macam cara pengambilan ESP ni tau.

Di bawah adalah cadangan-cadangan pengambilan ESP Shaklee.

Mana 1 pilhan anda?

❤️ESP + Air suam

❤️ESP+ Fresh Milk (sama ada susu kotak atau susu tepung)

❤️ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu. after few hours. blend/shake it and mix with 1 sudu ESP)

❤️ESP + Susu Anmum

❤️ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee

❤️ESP + Nesvita 3in1

❤️ESP + jus twister tropicana

❤️ESP + Ribena

❤️ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)

❤️ESP + Milo/Horlicks

❤️ESP + sirap bandung

❤️ESP + fresh milk + 1sudu madu + 1sudu oat + 1sudu serbuk koko (blend) *boleh mix setengah sudu kecik serbuk Shaklee fiber (jika ada)

❤️ESP + KOKO + OAT

❤️ESP + Milo/Serbuk Coklat Cadbury + SUSU HL

❤️ESP + kurma + oat+ susu tepung + madu + air msk (blend)

❤️ESP + kurma + kismis + badam + fresh milk <<<<-- blend

❤️ESP + meal shakes + MILO<<<<--- sejukkan SEDAP.

❤️ESP + Nestle Bliss (sejuk2 dari peti ais)

❤️ESP + Kurma + nestum (bukan 3 in 1) + mealshakes + susu tepung <-- blend, pastu letak ketul ais, sedap n kenyang

❤️ESP + kurma + badam + avocado + ais(blend sekali) -->hasil? sgt mengujakan!!


Best sangat kan? Jom cuba semua resepi di atas 😍



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...