"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Friday, September 22, 2017

Pengedar Shaklee di Meru Raya

Shaklee di Meru Raya
Put adalah pengedar sah Shaklee yang menjalankan bisnes produk Shaklee untuk anda sama ada melalui pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak atau penghantaran terus ke rumah khasnya di penghantaran di area Meru Raya, Chermor, Ipoh dan sekitarnya atau di mana-mana berdekatan atas persetujuan bersama.

Untuk penghantaran di kawasan Meru Raya Put akan buat penghantaran selepas waktu bekerja iaitu selepas jam 5.30petang. Manakala penghantaran ke Chemor dan Ipoh akan dilakukan pada hujung minggu sahaja.

Anda juga boleh datang ambil sendiri di rumah Put di Taman Meru Perdana. Sebolehnya maklumkan terlebih dahulu sama call/SMS/WhatsApp ke 019-326 5417. Kalau tak sempat, boleh online dulu, ushar2 di FB Personal Put atau di FB Fanpage Kiosk Vitamin Ibu.

Jika anda perlukan suplemen semulajadi Shaklee ini bagi KESUBURAN, KEHAMILAN, BERSALIN/BERPANTANG, PENYUSUAN IBU, MASALAH BERAT, KESIHATAN ANAK2 dan sebagainya anda boleh hubungi terus ke maklumat perhubungan di atas ya :)

~ Always Caring, Always Here!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...