"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Sunday, September 17, 2017

Rahsia Bertenaga di Bulan Puasa Walaupun Hamil

Biasa ibu-ibu yang hamil bila masuk je bulan puasa mula la risau macam mana nak bagi badan tahan dan bertenaga je walaupun tengah berpuasa.

InsyaAllah kita ikhtiar untuk nak sentiasa bertenaga walaupun tengah berpuasa. Jom baca pengalaman Puan Eina bagaimana beliau cergas ketika hamil walaupun berpuasa."Pengalaman hamil kali kedua dengan ESP. Masa bulan puasa tahun lepas pregnant 8 bulan dan menyusukan si kakak yang berumur 3 tahun. Family tak percaya sebab nampak sihat dan bertenaga je siap boleh puasa penuh walaupun dah sarat dan sibuk dengan kerja-kerja / kelas-kelas bisnes siangnya.

Syok sangat minum ESP + performance drink + kurma.

Rahsia makan sahur untuk makyong kekal bertenaga sepanjang hari berpuasa. Suami pon tumpang skali. Katanya memang berbeza dengan hari-hari yang tak sahur dengan ESP.

Siapa nak ganti puasa tu memang saya rekemen bersahur dgn ESP."

Alhamdulillah, suka dengar pengalaman Puan Eina yang bertenaga dan boleh berpuasa penuh walaupun tengah sarat. :)

Nak tanya tentang Shaklee?

019 658 1210
Zawani Suhaimin
Your TRUSTED SID
COD Pulau Gadong, Cheng, Malim Melaka
Pengeposan ke seluruh Malaysia 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...