"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Thursday, September 14, 2017

Update Blog Guna Iphone


Assalamualaikum dan hi semua 😊

First time Wani cuba update blog guna iphone. Alhamdulillah rasa macam senang je nak update guna application ni.

Kawan-kawan nak tau ke Wani guna application apa? 😂

Wani just install application Bloguma di App Store

Alhamdulillah lepas ni dah boleh update blog di mana-mana saja 😉

Tiada alasan lagi malas nak update blog naaaa. Hehe

InsyaAllah, semoga istiqomah



1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...