"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Friday, October 13, 2017

Bertenaga dengan ESP




"Alhamdulillah so far gastrik kurang eventho saya just minum esp je pagi. Then makan tengahari pun dah lambat. Around 2-3 petang. Since sekarang ni tengah busy untuk final projek, tidur 3-4 jam pun badan still lagi bertenaga. Dalam kelas tak ngantuk. 😊"

Alhamdulillah, student pun tidak ketinggalan untuk minum esp. bertenaga dengan esp.

Student pun memerlukan supplement untuk menampung lompong-lompong nutrient yang tidak mencukupi untuk badan.

Nutrisi yang mencukup InsyaAllah akan menjadikan badan kita lebih sihat dan bertenaga untuk meneruskan tugasan harian. Baik seorang pelajar, suri rumah, pekerja. Anda semua memerlukan kesihatan yang baik untuk meneruskan tugasan yang diamanahkan.

Alhamdulillah dah habis satu canister esp, customer ni repeat order lagi dengan tambah Omega Guard pula.

Semoga diberi kesihatan yang terbaik.😊


Info & Order
019 658 1210
Zawani Suhaimin
Your TRUSTED SID
COD Pulau Gadong, Cheng, Malim Melaka
Pengeposan ke seluruh Malaysia



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...