"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Sunday, September 24, 2017

Darah Tinggi Dah Turun, Badan Bertenaga Dengan Vivix

Darah Tinggi Dah Turun, Badan Bertenaga Dengan Vivix

Alhamdulillah. Syukur pada Allah.

Masih lagi mengamalkan vivix. Dah botol ke 3. Since ada kencing manis dan darah tinggi memang akan cepat letih dan lesu. Alhamdulillah sekarang dah beransur ok. dah tak lesu dan darah tinggi dah mula turun.

Berikut kelebihan muscadine grape dalam Vivix :

-Muscadine Grape adalah anggur liar yang mempunyai 20 kromosom (lebih 1 kromosom berbanding anggur lain). Ia memberikan banyak faedah kesihatan termasuklah fungsi sistem imun tinggi, antipenuaan khas dan antioksidan terbaik

-Saiz Muscadine Grape ini lebih besar dari biasa, lebih kurang 5cm diameternya, seakan sebiji buah plum. Terkandung Resveratrol dan Polyphenols di dalamnya.

-Terkandung juga Asid Ellagik yang membantu dalam menghentikan bahan kimia penyebab kanser , anti virus dan anti bakteria. -Kompaun Polyphenols dalam Muscadine Grape adalah 40 kali ganda lebih tinggi daripada wain merah.

-Terkandung 6 x Ganda Resveratrol lebih tinggi daripada anggur biasa.

-Muscadine Grape juga mempunyai lebih banyak serat diet berbanding nasi atau oat.

Info & Order
019 658 1210
Zawani Suhaimin
Your TRUSTED SID
COD Pulau Gadong, Cheng, Malim Melaka
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...