"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Wednesday, May 2, 2018

Promosi Shaklee May 2018

Shaklee Promosi apa ye bulan ni?

Menjelang Ramadhan lagi 2minggu ni


Dapatkan set Promo Shaklee untuk bulan ni

Promo 1️
Diskaun 10% + FREE Eco Bag
untuk twin pack pilihan dibawah
- Mealshakes
- Performance Drink
- Cinch Vanilla

Fokus twin pack ni untuk hidangan tambahan semasa sahur dan berbuka
Antara cabaran yang kita hadapi bulan puasa seperti mudah dahaga (musim tengah panas ni lagi terasa dahaga), cepat letih dan lesu serta kita mudah makan over banyak masa berbuka.
Jadi ini solusi tambahannya.

So kalau nak kawal badan kekal hidrat, boleh minum Performance Drink
Harga Twin Pack : RM 164.57

Nak bertenaga boleh minum Mealshakes (special untuk anak dan dewasa boleh add on ESP + Mealshakes untuk rasa lagi ummpph)
Mealshakes pun mengandungi protein serta multivitamin dan minerals
Harga Twin Pack : RM 228.96

Dan kalau nak jaga makan dan turun berat badan, boleh minum Cinch Shake Vanilla bagi bantu rasa kenyang lebih lama
Harga Twin Pack : RM 345.83

Apa lagi promo bulan ni?

Next kita ada set 2B (Bersih dah Bakar)

Bersihkan 'lemak' berlebihan dan Bakar terus kasi hilang
Menjadi idaman semua orang tampil kurus di Hari Lebaran
Tapi usahanya kena bermula dari sekarang la
Ini pakej lengkap untuk kurus.

Harga set RM 502.60

Kemudian kita ada set Kesegaran badan (Revitalise)

Klu promo twin pack diatas lebih fokus pada minuman dan shake kan
Set ini datang dlm bentuk tablet, teh dan sirap
Ha! Pling premium sbb set ini bertindak sebagai Booster pada kesihatan, daya tenaga dan kesegaran badan yang sangat kita perlukan sepanjang bulan Ramadhan nanti

Harga set RM 800.30
FREE Shipping

Bestkan promo Shaklee sempena bulan ini?
Khas untuk bulan Ramadhan dan juga mereka yang menjaga nikmat kesihatan hari demi hari

Jadi bersedia nak dapatkan konsultansi dan beli promosi ini?

Ini tipsnya

1. Dapatkan konsultansi sebelum membeli dari pengedar bebas Shaklee seperti saya
Klik wasap link ini 0172050991


2. Lepas konsultansi, dapatkan pilihan akhir dan sahkan total bayaran sebelum bayar.
Tips nak Jimat: Daftar ahli adalah lebih untung dari membeli runcit. Jimat lagi 15-20%.

3. Lepas bayar, dapatkan pengesahan, no tracking dan tunggu postage sampai

4. Dapatkan cara pemakanan Shaklee dengan betul dari penjual Shaklee anda dan jaminan Shaklee sentiasa Selamat, Berkesan, Terbukti, Efektif

Tips nk elak penipuan : Hanya beli dari Pengedar Bebas Shaklee yang Sah. Setiap pengedar ada no ID Shaklee mereka sendiri

Semoga penerangan diatas membantu anda membuat pilihan promosi tepat pada bulan ini

Terima kasih

Info & Order
019 658 1210
Zawani Suhaimin
Your TRUSTED SID
COD Pulau Gadong, Cheng, Malim Melaka
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...