"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Friday, May 4, 2018

Testimonial : Performance Drink Shaklee

Performance Drink
CONSUME PERFORMANCE DRINK (PD) JADI TERLEBIH ENERGETIC

Ni kata-kata dari consumer PD. Terlebih energetic pula katanya 😁

“Penat keje dr kul 9pg smpi 12 pg sebab prepare booth untuk event.

Dah 2 hari wana penat badan. Lupa nk prepare minum performance drink.

Hari ni sebelum keje malam amik perfomance drink jadi enegertic terlebih pulak malam ni. 😂
” - Pn Syazwana

Alhamdulillah. Terlebih energetic bagus 👍 boleh buat macam-macam kerja. Tak da la melepek je. Ye ke idok? 😁

Sangat sesuai diambil semasa berbuka mahupun bersahur.

Info & Order
019 658 1210
Zawani Suhaimin
Your TRUSTED SID
COD Pulau Gadong, Cheng, Malim Melaka
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...