"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Sertai kami

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

Anda berminat hendak menjadi ahli / member Shaklee?

Apa faedah kalau menjadi seorang Shaklee Independent Distributor ni ye?

Sudah tentunya, anda boleh membeli vitamin Shaklee dengan harga ahli. Harga yang sangat murah dan berpatutan jika dibandingkan kita beli dengan distributor Shaklee yang lain.


Selain itu, Shaklee menawarkan 3C. Apa tu 3C? Cash, Car, Convention.

CASH


Bila anda menjadi ahli, setiap bulan anda akan di reward dengan 'bonus', yang mana akan ditukarkan kepada cash. Shaklee akan bank inkan terus ke dalam akaun Maybank kita. Seronokkan? :))

CAR

Car ni bukan bermaksud anda akan dapat sebiji kereta. Shaklee akan beri kita elaun insentif kereta setiap bulan jika kita mencapai sesuatu tahap. Terpulang kepada kita nak beli kereta atau pun tidak dengan elaun yang diberikan. Nak berbelanja sakan pun boleh. Bestkan :).

CONVENTION

Setiap tahun juga ada insentif berupa Umrah dan Shaklee Convention dan sekiranya terpilih, semua perbelanjaan ditanggung PERCUMA TAU!

So, macam mana nak jadi ahli Shaklee...?

Kepada sesiapa yang berminat hendak menjadi salah seorang ahli/member Shaklee, syaratnya mudah saja...

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee (RM69), ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM680 Semenanjung & RM860 Sabah/Sarawak) untuk mendapat keahlian percuma.


Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 866668 NOOR ZAWANI BINTI SUHAIMIN sebagai sponsor anda.

Ada yuran keahlian Shaklee tak?

Pendaftaran ialah RM69 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10.60 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Maksimum registration ialah RM79.60 (jika anda tidak pergi ambil sendiri member kit di branch).

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?


Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya 866668 sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan saya untuk menjadi ahli Shaklee dan sama-sama ingin berbisness. Anda sangat dialu-alukan untuk menyertai kami.


Insya Allah, saya akan guide anda secara berterusan sedaya yang saya mampu. Anda juga perlu ada inisiatif untuk belajar dan berjaya dalam bisness ini.

Tutorial, coching dibuat secara online.. anda boleh buat bila-bila masa anda free..

tak perlu pergi kelas dan sebagainya. Cukuplah dengan bersemuka di talian internet...

So, apa ditunggu lagi... Jom Jadi ahli!!!

Berminat...?

hubungi saya:

Noor zawani Suhaimin (Wani)
Shaklee ID :866668 
019 658 1210 | 06 335 3952 | wanipc@gmail.com   
PM di FB : Noor zawani Suhaimin
FB Fan Page : Kesihatan Adalah Anugerah

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...